Αρχική » Σφοδρές αντιδράσεις για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Σφοδρές αντιδράσεις για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

από Άκης Χουζούρης

Χωρίς όρια

Ενώ περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της Αν. Υπουργού Υγείας Ασημίνας Γκαγκα, πολλοί παράγοντες προεξόφλησαν το λουκέτο ή τουλάχιστον τη συρρίκνωση του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Οι Βουλευτές της ΝΔ Κ. Τζαβάρας και Ανδ. Νικολακόπουλος τόνισαν στις ανακοινώσεις τους ότι ο ρόλος του Νοσοκομείου πρέπει να αλλάξει προς το βλέμμα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Απο κοντά και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας ο οποίος ξέχασε τους αγώνες που είχε κάνει μαζί με άλλους όψιμους επαναστάτες την περίοδο του 2019 υπέρ του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Με πρωτοσέλιδα ο κ. Τσαούσης τόνισε ότι χρειαζόμαστε ένα νοσοκομείο στην Ηλεία.
Απο την άλλη μεριά η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα νομοθετήσει. Ακόμα χειρότερα η αναβλητικότητα της κάνει τα περιφερειακά νοσοκομεία ακόμα πέφτουν ποιοτικά και ποσοτικά στους δείκτες ανταγωνιστικότητας των Γενικών Νοσοκομείων της χώρας.

Το περίεργο είναι η σιωπή και οι αποστάσεις των 3 δημάρχων που υπάρχουν νοσηλευτικές μονάδες. Οι κύριοι Λυμπερης πρώτα πρώτα και οι κ. κ. Αντωνακόπουλος και Μπαλιουκος δεν έχουν ακόμα πει τι θα πράξουν με την έλευση Γκαγκα.

Αυτό που φαίνεται είναι οι αντιδράσεις των πολιτών στην Ηλεία. Το πράγμα αρχίζει να διογκώνεται. Και εκεί οι πολιτικοί που έπαιξαν διπλό ρόλο για τα νοσοκομεία θα τιμωρηθούν στις εκλογές είτε στις Βουλευτικές είτε στις δημοτικές και περιφερειακές. Δηλαδή σε έναν χρόνο το πολύ…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00