Αρχική » Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες συντήρησης κι εξωραϊσμού των σχολικών μονάδων του δήμου Ζαχάρως με την τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο Κακοβάτου

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες συντήρησης κι εξωραϊσμού των σχολικών μονάδων του δήμου Ζαχάρως με την τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο Κακοβάτου

από Maria Petroutsa

Ολοκληρώθηκε ακόμη ένα έργο από τη δημοτική αρχή Ζαχάρως, στο πλαίσιο της συντήρησης και του εξωραϊσμού των σχολικών μονάδων του δήμου. Πρόκειται για την προ ολίγων ημερών τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κακοβάτου, έργο ύψους 14.510€ , που αναβαθμίζει σημαντικά το σχολείο, καθιστώντας το ασφαλέστερο για τους μικρούς μαθητές.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος δήλωσε ότι «στόχος της δημοτικής αρχής και αυτή τη σχολική χρονιά είναι να αντικρίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί του δήμου μας σχολικούς χώρους εύχρηστους, όμορφους και ασφαλείς, πράγμα που αναβαθμίζει μεταξύ άλλων την εκπαιδευτική διαδικασία και βελτιώνει την απόδοση των μαθητών. Είμαι ικανοποιημένος που δίνουμε νέα και χαρούμενη όψη στα σχολεία μας, κάτι που θα συνεχιστεί και με νέες παρεμβάσεις μας όπου χρειάζεται». 

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμητρα Σκαλτσά εξέφρασε την ικανοποίησή της αναφέροντας πως «με αμείωτους ρυθμούς προχωράμε σε έργα στα σχολεία μας που θα εξυπηρετούν στο μέγιστο βαθμό τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του δήμου μας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι έχουν ήδη βαφτεί τα παγκάκια και οι μπασκέτες του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως, έχει ανακαινιστεί το κυλικείο, έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο των κιγκλιδωμάτων στο Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Ζαχάρως και σύντομα θα βαφτούν τα κιγκλιδώματα στο Β΄ Νηπιαγωγείο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00