Αρχική » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

από Maria Petroutsa

Στην ατζέντα το επιχειρηματικό- βιομηχανικό

πάρκο στην Ηλεία

Η στήριξη και η περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ηλεία, ήταν το βασικό θέμα της ατζέντας στην συνάντηση που είχε ο βουλευτής του νομού μας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος με την Υφυπουργό Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου.

«Ο κλάδος του επιχειρείν συνεπάγεται ανάπτυξη, ενίσχυση της οικονομίας του τόπου, θέσεις εργασίας. Σε αυτή την κατεύθυνση επενδύουμε, με σχέδιο και πρόγραμμα» τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος, ο οποίος επικεντρώθηκε στην ανάγκη δημιουργίας επιχειρηματικού- βιομηχανικού πάρκου στην Ηλεία.

Ώριμες οι συνθήκες

«Είναι ένα αίτημα ετών, το ΕΒΕ έχει κάνει πολλές ενέργειες για να ευοδωθεί, και θεωρώ ότι οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για να προχωρήσει και να γίνει πράξη. Υπάρχει άλλωστε και η πολιτική βούληση, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, να βρούμε τα απαιτούμενα χρηματοδοτικά εργαλεία και να περάσουμε στην φάση της υλοποίησης» ανέφερε στην συνέχεια ο Ηλείος κοινοβουλευτικός.

Κατά την συνάντηση με την κα Μάνη έγινε εκτενής συζήτηση τόσο σε ότι αφορά το διαδικαστικό κομμάτι, τις ενέργειες δηλαδή που πρέπει να γίνουν βήμα- βήμα, όσο τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη για το νομό μας από την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος.

Όπως τονίστηκε, πρόκειται μεν για ένα αίτημα ετών, αναγκαίο να προχωρήσει η υλοποίησή του, αναγκαίο όμως να γίνει σωστά, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις για να είναι βιώσιμο και αποδοτικό για τον τόπο.

Γι’ αυτό άλλωστε ο κ. Νικολακόπουλος και η κα Μάνη θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία προκειμένου να εργαστούν από κοινού για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ευοδωθεί το αίτημα με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00