Αρχική » Συνάντηση του Ανδρέα Παπαδάκου με μέλη της παράταξης του Ήλιδα 36.

Συνάντηση του Ανδρέα Παπαδάκου με μέλη της παράταξης του Ήλιδα 36.

από Maria Petroutsa

Στο πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Παπαδάκου έγινε η εβδομαδιαία συνάντηση με μέλη  της παράταξής του Ήλιδα 36.

Στην Δημοκρατική παράταξη Ήλιδα 36 όλα τα θέματα συζητούνται ανοιχτά και όλες οι αποφάσεις παίρνονται με διαφάνεια. Άλλωστε όπως ήδη έχει πει ο Ανδρέας Παπαδάκος ,¨ Έτσι θα κυβερνήσουμε τον Δήμο Ήλιδας, με ανοιχτό διάλογο, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.¨

Ο κ. Παπαδάκος έχει εστιάσει ιδιαίτερα στην νεολαία και σε ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες που θέλουν να πάνε τον Δήμο Ήλιδας πολλά βήματα μπροστά. Ο Ανδρέας Παπαδάκος προσμένει να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότεροι νέοι, άνθρωποι αξιόλογοι  με πάθος για την ζωή, και προσφορά για τον τόπο, την παράταξη Ήλιδα 36.

Τέθηκαν θέματα όπως: Τα προβλήματα που μαστίζουν τον  Δήμο Ήλιδας τώρα,  οι ελλείψεις βασικών υποδομών αλλά και οι ελλείψεις στο Δήμο σε ανθρώπινο δυναμικό. Το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι  το τεράστιο χρέος. Μετά από γόνιμο διάλογο  μεταξύ όλων διατυπώθηκαν σημαντικές προτάσεις τόσο για το πρόγραμμα όσο και για τον προεκλογικό διάλογο. Από την συζήτηση προήλθε χρονοδιάγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων για τα επόμενα βήματα της παράταξης. Σημαντικός θα είναι ο ρόλος των υποψηφίων στις επερχόμενες εκλογές καθώς και την δράση τους την επόμενη μέρα των εκλογών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00