Αρχική » Συμπορεύεται με Γεωργιόπουλο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας Παναγιώτης Μαντάς

Συμπορεύεται με Γεωργιόπουλο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας Παναγιώτης Μαντάς

από Maria Petroutsa


Και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας Παναγιώτης Μαντάς, συμπορεύεται με τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο, θέτοντας υποψηφιότητα στον Συνδυασμό του «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!».
Με την οριστικοποίηση της συνεργασίας, ο κ. Γεωργιόπουλος, σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Ο Παναγιώτης Μαντάς, επιτυχημένος επιχειρηματίας, δυναμικός και μαχητικός Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας, νέος άνθρωπος και δραστήριος στα κοινά, ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας σε μια κοινή προσπάθεια για τον Δήμο που θέλουμε. Τον καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Από την πλευρά του ο κ. Μαντάς δήλωσε: «Η μεγάλη αγάπη μου για την Ολυμπία και η βαθιά επιθυμία μου να προσφέρω σε όλο τον Δήμο μας με οδήγησε στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας. Συμπορεύομαι με τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο , θεωρώντας ότι η εμπειρία και οι ικανότητες που διαθέτει μπορούν, με τη συνεργασία όλων μας, να ανεβάσουν την Ολυμπία πιο ψηλά. Έχουμε την ευθύνη απέναντι στους δημότες μας να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη προοπτική του τόσο σπουδαίου αλλά διαχρονικά αδικημένου τόπου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει