Συγχαρητήρια στα παιδιά μας !

                     

Θερμά συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους μας, οι οποίοι πλέον αποκαλούνται φοιτητές και κατάφεραν μέσα από τους κόπους τους να κερδίσουν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση !

Εύχομαι μέσα από την ακαδημαϊκή τους πορεία που μόλις ξεκινά, να αποκτήσουν εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται ώστε να χτίσουν ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στις οικογένειες των επιτυχόντων, οι οποίες ήταν δίπλα σε αυτήν τους την προσπάθεια δίνοντας κουράγιο, δύναμη και υπομονή, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Στο ταξίδι της προετοιμασίας, πολύτιμη και καθοριστική ήταν και η συμβολή των εκπαιδευτικών οι οποίοι μεταλαμπάδευσαν κατά το στάδιο της προετοιμασίας πολύτιμες γνώσεις στους μαθητές.

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά μας που προσπάθησαν και δεν κατάφεραν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν τα οποία δεν πρέπει να διακατέχονται από συναισθήματα απογοήτευσης. Το μέλλον είναι μπροστά τους και η ζωή τους τώρα ξεκινά και μέσα από τις ευκαιρίες που τους ξεδιπλώνονται θα επιλέξουν αυτή που τους ταιριάζει και είμαι βέβαιος ότι θα διαπρέψουν.

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ήταν μόνο μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους.

Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχει θέληση και πίστη.

Ανδρέας Παπαδάκος

Υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας

Related posts

Η Τράπεζα Πειραιώς στη Βάρδα παραμένει και επίσημα σε λειτουργία

Αναβιώνει την ερχόμενη Κυριακή στην Αμαλιάδα από το Δήμο Ήλιδας, τον ΣΕΓΑΣ και το ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας, το μεγάλο μίτινγκ στίβου ΚΟΡΟΙΒΕΙΑ 2024

Εθελοντική δράση καθαρισμού του Δρυόδασους Φολόης