Αρχική » Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως, Κώστα Αλεξανδρόπουλου και ο Dr. Γιώργος Παναγόπουλος Γεωλόγος, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως, Κώστα Αλεξανδρόπουλου και ο Dr. Γιώργος Παναγόπουλος Γεωλόγος, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

από Maria Petroutsa

Ο Γεωλόγος, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Dr. Γιώργος Παναγόπουλος βρίσκεται στο πλευρό του δημάρχου Ζαχάρως κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ο Dr.Παναγόπουλος αναγνωρίζει στο πρόσωπο του δημάρχου τον άνθρωπο που άλλαξε προς το καλύτερο το δήμο Ζαχάρως και θα είναι μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

”Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Aλεξανδρόπουλου να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Δημοτική Αρχή» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Έχω γνώση των προσπαθειών του Δημάρχου, πιστεύω στις γνώσεις του και στο όραμα του που το προωθεί με αταλάντευτη συνέπεια και επιτυχία. Ο τόπος μας αλλάζει και θα συμβάλω με κάθε δυνατό τρόπο στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάδειξη των πλούσιων φυσικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών του που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πάρει τη θέση που του αξίζει, για να είμαστε υπερήφανοι δημότες στο Δήμο Ζαχάρως”.

Ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος τον καλωσόρισε τονίζοντας ότι ο Γιώργος Παναγόπουλος έχει ήδη αποδείξει με την προσωπική του πορεία ότι είναι ένας αγωνιστής, ικανότατος επιστήμονας, πανεπιστημιακός, σεμνός, αγαπητός, με πολλή αγάπη για τον τόπο.

“Παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη του Δήμου μας και ήρθε η ώρα να συμμετάσχει ενεργά και η ιδιότητά του ως καθηγητής θα είναι η πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο τηςΠελοποννήσου προς όφελος του Δήμου μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00