Αρχική » Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ο Δημήτρης Μπρέζας

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ο Δημήτρης Μπρέζας

από Maria Petroutsa

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ο Δημήτρης Μπρέζας

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Δημήτρης Μπρέζας. Ο κ. Μπρέζας, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για να υπηρετήσουμε από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο», τόνισε ο Δημήτρης Μπρέζας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας δήλωσε: «Ο Δημήτρης Μπρέζας έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΡΕΖΑ

Ο Δημήτρης Μπρέζας ζει στα Λεχαινά. Δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας και στον πρωτογενή τομέα. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00