Αρχική » Σαν πάρτι απο μια άλλη εποχή….

Σαν πάρτι απο μια άλλη εποχή….

από Maria Petroutsa

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στο κτήμα Παπανδρικόπουλος στην Μαραθιά Αμαλιάδας έγινε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού! Ένα μοναδικό πάρτι που θύμισε άλλες εποχές.

Ο χώρος όπου έλαβε χώρα το πάρτι είχε οργανωθεί με κάθε λεπτομέρεια. Τραπέζια για όλους τους καλεσμένους,  καλοκαιρινό μπαράκι με boho στολισμό και ατελείωτα κεράκια έδιναν μια ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα για να φιλοξενήσουν το πάρτι που θα κλείσει μοναδικά τις αναμνήσεις του φετινού καλοκαιριού.

Ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει από νωρίς. Όλες οι ηλικίες έδωσαν το παρόν και όλοι είχαν φορέσει την καλή τους διάθεση.

Το πάρτι άνοιξε ο ιστορικός  DJ Γιώργος Παπαγεωργίου, οι μικροί καλεσμένοι ξεκίνησαν πρώτοι τον χορό. Οι μεγάλοι καλεσμένοι τίμησαν πρώτα το μπαρ και μετά δειλά δειλά ξεκίνησαν τον χορό.

Την σκυτάλη στο πόστο του DJ πήρε ο θρυλικός Τάσος Κοροτζής! Τότε ξεκίνησε το πάρτι για τα καλά. Ο Τάσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, καθώς γενιές εδώ στην Αμαλιάδα τον έχουμε συνδέσει με την εφηβεία μας και τα περιπετειώδη νιάτα μας σε διάφορα μαγαζιά της Αμαλιάδας που έγραψαν ιστορία. Ο Τάσος συνεχίζει ακόμα να συνεπαίρνει μικρούς και μεγάλους . Ξεκίνησε με κομμάτια 60ς και 70ς και όλοι έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά. Αρκετοί ήταν αυτοί που πέταξαν τα παπούτσια τους και χόρευαν ξυπόλητοι στο γρασίδι. Η αίσθηση ελευθερίας και η γείωση ήταν αρκετή για να κρατήσει τον ρυθμό στους επίδοξους χορευτές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πανταχού παρόν ο Βασίλης Μπαντούνας, πάντα στην επιμέλεια του ήχου.

Φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η οικογένεια Παπανδρικόπουλου, ο Γιώργος Παπανδρικόπουλος με την σύζυγο του Λίνα και ο Ανδρέας Παπανδρικόπουλος  με την κόρη του Κωνσταντίνα όπου άνοιξαν το ζεστό σπιτικό τους να φιλοξενήσουν όλους τους μοναδικούς καλεσμένους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους συναντήσαμε τον Λάμπη Βασιλάτο,  ραδιοφωνικό παράγωγό μαζί με τον Τάσο Κοροτζή στο Vox Fm συνδιοργανωτή του πάρτι, μαζί με την οικογένεια του. Τους καλλιτέχνες Κώστα Λεμπέση απο τους Route 55 και τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το πέρασμα που έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και υποψήφιοι του όπως ο Αλέξανδρος Μανωλόπουλος με τις κόρες του, ο Γιάννης Τραγουστής καθώς και  μέλη της ΜΟΤΟΛΕΑ Αμαλιάδας. Ανάμεσα στα μέλη της ΜΟΤΟΛΕΑ και ο  Κώστας Παπαδάκος, αδερφός του υποψήφιου Δημάρχου.

Μέλη θεατρικών ομάδων Αμαλιάδας,  αγαπητοί επιχειρηματίες της πόλης όλοι ήταν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ήταν μια βραδιά που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει, και για να μην φύγουν με βαριά καρδιά οι περισσότεροι  έδωσαν  ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι. Ευχόμαστε και του χρόνου το Μαντάτο να είναι εκεί και να αποτυπώσει περισσότερες ιστορικές στιγμές.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00