Αρχική » Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας σε όλη την Ελλάδα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Στην Ηλεία ο Πολιτόπουλος

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας σε όλη την Ελλάδα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Στην Ηλεία ο Πολιτόπουλος

από Maria Petroutsa

Στην Ηλεία θα βρεθεί την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας σε όλη την Ελλάδα, ο συμπρόεδρος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρης Πολιτόπουλος.
Ο κ. Πολιτόπουλος κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ηλεία θα επισκεφθεί την περιοχή του Καϊάφα, την Κρέστενα, τον Πύργο και την Αμαλιάδα ενώ θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με εκπρόσωπους της αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής. Παράλληλα θα επισκεφθεί την αγορά Βιολογικών προϊόντων στον Πύργο και θα συναντήσει δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ (την Παρασκευή στις 12 μ.μ. στο «Επαρχείον» στον Πύργο).

Καλώντας τους πολίτες να τους στηρίξουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ Ηλείας τονίζουν ότι:
«Η κλιματική κρίση, η κοινωνική κρίση, η ανάγκη του σχεδιασμού ενός νέου οικονομικού μοντέλου, η ακρίβεια δημιουργούν την ανάγκη εφαρμογής του τρίπτυχου περιβάλλον-κοινωνία-οικονομία.
Είναι ένα τρίπτυχο που οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ με βάση την ριζοσπαστική πολιτική οικολογία που πρεσβεύουν με το πολιτικό προεκλογικό τους πρόγραμμα είναι το μόνο κόμμα από τα υπάρχοντα στην Βουλή που μπορεί να καλύψει ισόποσα και ισόνομα και το περιβάλλον και την κοινωνία αλλά και την οικονομία με αρχές βιώσιμης ευημερίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00