Αρχική » Στο κατάμεστο χώρο του πάρκου Ξυστρή μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας  Ανδρέας Νικολακόπουλος

Στο κατάμεστο χώρο του πάρκου Ξυστρή μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας  Ανδρέας Νικολακόπουλος

από Maria Petroutsa

«Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίζουμε για να αποκτήσει κυβέρνηση το τόπος»

Στις δεσμεύσεις της Ν.Δ. για όλη τη χώρα και για το Νομό μας, αναφέρθηκε ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής την  21η  Μαΐου

«Στις 25 Ιουνίου  υπάρχει μόνο μια σαφής και συγκεκριμένη επιλογή. Υπάρχει μοναδική σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης. Για ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Τα παραπάνω ανέφερε κατά την προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου, στον κατάμεστο εξωτερικό χώρο του πάρκου Ξυστρή στον Πύργο, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας  Ανδρέας  Νικολακόπουλος.

Χειροκροτούμενος θερμά από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Ηλείας  απεύθυνε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι «στις εκλογές της Κυριακής ψηφίζουμε για να αποκτήσει κυβέρνηση το τόπος».

«Από εδώ σήμερα, από τον Πύργο και την Ηλεία δίνουμε και εμείς το μήνυμα που έρχεται παντού από όλη την Ελλάδα, για μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη την Κυριακή με μια ισχυρή εντολή» τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος, επισημαίνοντας πως στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι πολίτες δεν ψήφισαν μόνο την μοναδική αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, αλλά και για όλα όσα έκανε  η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Μεταξύ των όσων σημαντικών πέτυχε κατά τη διακυβέρνησή της  η Ν.Δ., ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας συμπεριέλαβε και το υπερσύγχρονο μαχητικό αεροσκάφος F-35 το οποίο, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα εγκατασταθεί σε  περίπου τέσσερα χρόνια στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας.

«Αυτό σημαίνει ότι ξεκινά άμεσα επένδυση που θα φτάσει τα 150 εκ. ευρώ με ευεργετικές επιπτώσεις για οικονομία της περιοχής μας» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφερόμενος στο μεταναστευτικό πρόβλημα, με αφορμή και το πρόσφατο τραγικό συμβάν σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου,  ο κ. Νικολακόπουλος τόνισε πως είναι αδιανόητο για ακόμα μια αφορά ο ΣΥΡΙΖΑ να δυσφημεί τη χώρα μας, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί

πολιτικά ένα τέτοιο γεγονός που συνέβη εκατοντάδες μίλια μακριά.

Οι δεσμεύσεις

για τη νέα τετραετία

Εξάλλου δήλωσε υπερήφανος που υπήρξε μέλος μιας κοινοβουλευτικής ομάδας που έδωσε μάχες και  που στήριξε την προηγούμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ προσδιόρισε τις δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης της Ν.Δ. στους εξής τομείς:

-Αύξηση του μέσου μισθού πάνω από 25 % και αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ μέσα στην επόμενη τετραετία. Αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και αναμόρφωση του μισθολογίου τους από 1/1/24.

-Μεγαλύτερες μειώσεις φόρων , με σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης και ακόμα μεγαλύτερη μείωση του ΕΝΦΙΑ.

-Ολοκλήρωση των εμβληματικών έργων υποδομής , μεταξύ αυτών και του Πάτρα-Πύργος, το μεγαλύτερο έργο του τόπου μας το οποίο δρομολόγησε , υλοποιεί  και θα ολοκληρώσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

-Αύξηση των δαπανών του προϋπολογισμού για την υγεία και ενίσχυση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό. Μας αφορά άμεσα και εδώ  στην Ηλεία. θα φτιάξουμε τα νοσοκομεία μας . Είναι δέσμευση μας . Είναι δέσμευση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

-Ακόμα μεγαλύτερη στήριξη της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού με μέτρα όπως η αύξηση του αφορολογήτου για οικογένειες με παιδιά, αύξηση των θέσεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, ακόμα περισσότερα κεφάλαια για τη στέγαση των νέων.

-Αύξηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος κατά 8% από 1/1/2024 κ.α.

Ακόμα μιλώντας για την Ηλεία, ο κ. Νικολακόπουλος έκανε λόγο για  ένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο έχει εκπονηθεί με εντολή του πρωθυπουργού και με τη συμβολή της Διανέοσις

«Και βέβαια η Ηλεία θα πρέπει να βρει την ρόλο της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τον ρόλο που της αξίζει. 

Πάμε δυνατά για ακόμα μεγαλύτερη νίκη την Κυριακή.

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ομαλότητα που μόνο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Προχωράμε σταθερά και τολμηρά μπροστά, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για μια Ελλάδα ισχυρή, αξιόπιστη που να εμπνέει σεβασμό.

Για την πρόοδο και την ευημερία όλων των πολιτών» κατέληξε στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής.

Χαιρετισμό στην προεκλογική ομιλία στο πάρκο Ξυστρή απεύθυναν οι επίσης υποψήφιοι βουλευτές Ηλείας κ.κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και Μαριάννα Σταθοπούλου, που εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στον Ανδρέα Νικολακόπουλο για την πρώτη θέση που κατέλαβε, ενώ παραβρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής κ. Λευτέρης Βαρουξής, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι και πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικά στελέχη της Ν.Δ.,  εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος πολιτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00