Αρχική » Στη λαϊκή αγορά Πύργου ο Νίκος Καλάκος

Στη λαϊκή αγορά Πύργου ο Νίκος Καλάκος

από Maria Petroutsa

Τη λαϊκή αγορά του Πύργου επισκέφθηκε ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Καλάκος, ο οποίος συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις με τους παραγωγούς-πωλητές και τους καταναλωτές σχετικά με την εικόνα που επικρατεί στον πρωτογενή τομέα και στην αγορά.
Η συζήτηση ήταν δημιουργική, καθώς τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το κόστος παραγωγής, τις επιπτώσεις της πληθωριστικής και ενεργειακής κρίσης, αλλά και τις δυνατότητες που έχει η Ηλεία όσον αφορά την αγροτική παραγωγή.
Από την πλευρά του ο Νίκος Καλάκος τόνισε πως η λαϊκή αγορά είναι ένας θεσμός με βαθιές ρίζες στην Ελλάδα, που λειτουργεί προς όφελος των καταναλωτών και γενικότερα της οικονομίας, επισημαίνοντας η κυβέρνηση τις διατήρησε ανοιχτές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, για να μη διαταραχθεί η εφοδιαστική αλυσίδα και η διατροφική επάρκεια του πληθυσμού.
Παράλληλα, ο Ηλείος οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προώθησε νόμο με τον οποίο εκσυγχρονίστηκαν οι λαϊκές αγορές και διορθώθηκαν χρόνιες στρεβλώσεις, βελτιώνοντας τη λειτουργία τους.
«Η λαϊκή αγορά είναι ένας θεσμός ριζωμένος στην κοινωνία, που συμβάλλει θετικά στην διατροφική επάρκεια του πληθυσμού και στην εξισορρόπηση των τιμών. Συζήτησε με αρκετό κόσμο για τα ζητήματα που τους απασχολούν ώστε να λειτουργούν ακόμα καλύτερα και με όφελος για όλους. Ταυτόχρονα, τόνισα πως η οικονομία έχει ανάγκη από μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κάτι που μπορεί να εξασφαλίσει μόνον η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Νίκος Καλάκος.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00