Στην Αμαλιάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από 16 έως 19 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου


Τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιο Σταθόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, με τους δύο άνδρες να παραχωρούν συνέντευξη τύπου για το επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ακροβατικού Διαδρόμου.


Τη διοργάνωση έχει αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά η πόλη της Ηλείας, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή προσπάθεια, ενώ σε αυτή συμμετέχουν το Τμήμα Γυμναστικής του Α.Σ. «ΚΟΡΟΙΒΟΣ», ο Δήμος Ήλιδας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό από 16 έως 19 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.


Στο πλαίσιο της διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών των αγώνων, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος συνομίλησε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, ενώ και οι δύο πλευρές συνομολόγησαν ότι όλα είναι έτοιμα για τους αγώνες.
Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ήλιδας, στην πόλη αναμένεται να βρεθούν περισσότερα από 300 άτομα, αθλήτριες, αθλητές και συνοδοί, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες του νομού να παρακολουθήσουν από κοντά το θεαματικό άθλημα.
Παράλληλα, τόνισε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση που προτείνεται για την περιοχή μας.


«Ο Δήμος μας έχει επιλέξει μέσω της φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων, να είναι ο “πρωταγωνιστής” του αθλητικού γίγνεσθαι της περιοχής και του νομού μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.
Για το λόγο αυτό, καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό, να βρεθεί την επόμενο εβδομάδα στην Αμαλιάδα και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες από τις 16 έως τις 19 Μαΐου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το τμήμα Γυμναστικής και Τραμπολίνο του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, όσο και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, αφού δίχως τη δική τους συμβολή και την τεχνογνωσία, δεν θα μπορούσε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός να γίνει πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Χριστοδουλόπουλος.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε για αγώνες υψηλού επιπέδου, στους οποίους θα συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες αθλητές και ιδιαίτερα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο, τα οποία έχουν αξιόλογες διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.


Μάλιστα, μεταξύ άλλων στην Αμαλιάδα θα βρεθεί και η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία λίγες εβδομάδες πριν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου, που διεξήχθη στην πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας.
Στην συνέντευξη συμμετείχαν επίσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κράλλης, ο έφορος Γυμναστικής του Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ Αμαλιάδας κ. Νίκος Ντίνος και ο Ηλείος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Τάκης Αλεξόπουλος.

Related posts

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Οι ευθύνες για την ακρίβεια και τη διάλυση της δημόσιας υγείας έχουν το όνομα και τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη’’

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρώην Υπουργό Φίλιππο Σαχινίδη

”Ο Δήμος Ήλιδας θα συνεχίζει να συμβάλλει στο «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας” – Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος παρέδωσε τιμητικό βραβείο στον Ισίδωρο Κούβελο