Αρχική » ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ Α.Τ. ΚΑΙ Π.Υ. ΛΕΧΑΙΝΩΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ Α.Τ. ΚΑΙ Π.Υ. ΛΕΧΑΙΝΩΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

από Maria Petroutsa

Ικανοποίηση για την πορεία των εργασιών

Στα κτίρια που θα στεγάσουν το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, βρέθηκε ο βουλευτής του νομού Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης των κτιρίων.

Σε συνέχεια της επίσκεψής του στη νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στα Λεχαινά, ο κ. Νικολακόπουλος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών για την στέγαση δύο βασικών υπηρεσιών για την περιοχή.

Αρχικά επισκέφθηκε τις Εργατικές Κατοικίες, εκεί όπου διαμορφώνεται ο χώρος που θα στεγάσει το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών. Όπως διαπίστωσε οι εργασίες από πλευράς εργολάβου της Αστυνομίας εξελίσσονται κανονικά, οι εσωτερικοί χώροι έχουν διαμορφωθεί στο μεγαλύτερο τμήμα τους και αναμένεται στη συνέχεια να εγκατασταθεί και συνεργείο από το δήμο για να προχωρήσουν οι υπόλοιπες εργασίες στον εξωτερικό και περιβάλλοντα χώρο, ώστε να ολοκληρωθεί και να γίνει η μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος.

Αίτημα ετών

Ακολούθως ο κ. Νικολακόπουλος επισκέφθηκε το χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο κτίριο το οποίο θα στεγάσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών. Πρόκειται για ένα αίτημα ετών που γίνεται πράξη και σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Ηλείος κοινοβουλευτικός, ο οποίος είχε ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα, μέχρι τις αρχές της Άνοιξης το κτίριο αναμένεται να είναι έτοιμο ώστε να παραδοθεί και να λειτουργήσει κανονικά.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σύντομα θα έχει δοθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα που ταλανίζει επί σειρά ετών τόσο το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επισημαίνοντας ότι οι νέοι χώροι θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00