Σε λαοθάλασσα νίκης εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο»!

Τάκης Αντωνακόπουλος :«Πάμε για πρώτη Κυριακή!»

Σε λαοθάλασσα νίκης από την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και της παράταξής του «Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο»!
Είναι χαρακτηριστικό πως ο κόσμος που συγκεντρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην στοά Φίτσιου στον Πύργο ήταν ο υπερδιπλάσιος από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί το 2019 στα τότε εγκαίνια, του εκλογικού κέντρου στον ίδιο χώρο!


«Αυτή η αυθόρμητη συγκέντρωση οφείλεται στην αγάπη και την εκτίμησή σας, γιατί αποδέχεστε αξίες όπως η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η ειλικρίνεια, η συμφωνία λόγου και πράξεων. Αποδέχεστε αυτό που προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε μέσα σε μια τόσο δύσκολη τετραετία, της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης, της απλής αναλογικής, της υποχρηματοδότησης. Καταφέραμε ήδη να επιτελέσουμε ένα τεράστιο έργο και δεχόμαστε τη σύγκριση με τις δεκαετίες του παρελθόντος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πύργου.

  • Ο Τάκης Αντωνακόπουλος έκανε απολογισμό έργου και δράσεων της Δημοτικής Αρχής σε όλους τους τομείς. Αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που έγιναν, σε αυτά που εκτελούνται, στα όσα ξεκινούν άμεσα, καθώς και στα επόμενα που έχουν δρομολογηθεί.
    Έκανε ειδική μνεία στην κοινωνική πολιτική που άσκησε ο Δήμος αυτά τα τέσσερα χρόνια, αναφέροντας: «Η Δημοτική Αρχή στήριξε τον άνθρωπο!»
    Πιο ψηλά τον πήχη
    Ανέλυσε το πρόγραμμά του για την επόμενη πενταετία και έθεσε στόχους τονίζοντας: «Στοχεύουμε στην υπέρβαση των όποιων προβλημάτων, ανεβάζουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για την ανάδειξη των πραγματικών δυνατοτήτων του τόπου μας».
    Παράλληλα, μίλησε για την ιστορία της πόλης που βγήκε από την αφάνεια, τις πολιτιστικές δράσεις που έδωσαν ζωή στην πόλη, τις κοινωνικές δράσεις.
    Ποινικό μητρώο και Ε9
    Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πύργου απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση-πρόσκληση στους άλλους υποψηφίους Δημάρχους για διεξαγωγή debate με όρους διαλόγου, ενώ όπως τόνισε στην παράταξή του έχουν ζητηθεί και κατατεθεί από τους υποψηφίους συμβούλους αποδεικτικό για λευκό ποινικό μητρώο καθώς και έντυπο Ε9. «Ζητάμε τη διαφάνεια και την εντιμότητα. Στη θητεία τη δική μας δεν κατηγορήθηκε ποτέ κανένας, αντίθετα κάποιοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαζί μας όλο το Δημοκρατικό τόξο

Στο τέλος της ομιλίας του ο Τάκης Αντωνακόπουλος έκλεισε ως εξής:
«Είναι απόψε εδώ στελέχη απ’ όλα τα κόμματα που έχουμε συνυπάρξει με αντιθέσεις και συμφωνίες. Έχουμε όμως όλοι έναν κοινό κώδικα. Όλοι έχουμε αγωνία για το καλύτερο της κοινωνίας και της πόλης. Και αυτή η αγωνία μας φέρνει όλους μαζί. Γι’ αυτό και το σύνθημά μας είναι «Ενωμένοι».
Έχουμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο απ’ όλες τις παραγωγικές τάξεις.
Πιστεύουμε στη Δημοκρατία, στο διάλογο, στη σύνθεση των αντιθέσεων, στη συνύπαρξη όλων, στην αποδοχή των διαφορετικοτήτων.
Μην επιτρέψετε να επιστρέψει η πόλη σε εκείνα τα αδειανά πολιτικά χέρια…
Δεν μπορεί να γίνει πισωγύρισμα στην πόλη! Πάντα κοιτάμε μπροστά, διορθώνουμε τα λάθη μας. Τέλος η υποκρισία και φαρισαϊσμός σ’ αυτή την πόλη! Πάμε με ειλικρίνεια, και γνήσιες προθέσεις να αλλάξουμε την πόλη μας!
Έχουμε ξεκινήσει μια νικηφόρα πορεία.
Αυτή η λαοπλημμύρα σήμερα, είναι δημιουργική. Θα σπάσει το φράγμα στις 8 Οκτώβρη και θα κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή! Όσοι ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν στη δεύτερη Κυριακή είναι σε απελπισία.
Και αυτή η νίκη θα είναι δική μας!».

Related posts

Η Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου τίμησε τους επιτυχόντες της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Γ. Λέντζας: «Οραματιζόμαστε και χτίζουμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης του 2030!»

Στις εργασίες καθαρισμού αποστραγγιστικών τάφρων σε Αμαλιάδα και Μυρσίνη ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Νίκος Κοροβέσης