Αρχική » Σήμερα η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Πύργου

Σήμερα η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Πύργου

από Maria Petroutsa

Στις 2.30 το μεσημέρι έξω από την πύλη του Νοσοκομείου Πύργου.

Κάλεσμα προς όλους τους Συλλόγους, Σωματεία, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα καθώς και όλες τις παραγωγικές τάξεις και όλους του πολίτες του Νομού Ηλείας να συστρατευτούν μαζί τους απηύθυνε ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου, με αφορμή τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 2.30 το μεσημέρι έξω από την πύλη του Νοσοκομείου Πύργου, διεκδικώντας την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων των Νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Ηλείας.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γεωργίου:

«Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Νοσοκομεία της Ηλείας, δεν αφορά μόνο τους υγειονομικούς αλλά αφορά όλους τους Ηλείους πολίτες ως λήπτες των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται.

Οι Ηλείοι πολίτες, αξίζουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας και αυτό τους το έχουν στερήσει με τις πολιτικές απαξίωσης που έχουν εφαρμόσει στις μονάδες υγείας, οι κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια. Έλατε λοιπόν σήμερα, μπροστά στην πύλη του Νοσοκομείου Πύργου, να ενώσουμε τις φωνές μας και να διαμαρτυρηθούμε, να πούμε STOP στην απαξίωση και να διεκδικήσουμε την άμεση στελέχωση των Νοσοκομείων μας με Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, την άμεση στελέχωση με μόνιμο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας! Ας βάλουμε στην άκρη για αυτήν την ημέρα τις εργασίες μας, ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας, να βγούμε έξω και να διαμαρτυρηθούμε. Η υγεία μας αφορά όλους και τίποτα δεν θα μας χαριστεί αν δεν το διεκδικήσουμε!»

Πηγή : http://patrisnews.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00