Αρχική » Μας «τσακίζει» η ακρίβεια – Δυνατή η φωνή των συνταξιούχων στη χθεσινή συγκέντρωση στον Πύργο

Μας «τσακίζει» η ακρίβεια – Δυνατή η φωνή των συνταξιούχων στη χθεσινή συγκέντρωση στον Πύργο

από Maria Petroutsa

Ζήτησαν από την κυβέρνηση, να προχωρήσει σε γενναίες αυξήσεις των συντάξεών τους, που έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια.

Οι συνταξιούχοι της Ηλείας στην χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στην κεντρική πλατεία του Πύργου, ζήτησαν από την κυβέρνηση, να προχωρήσει σε γενναίες αυξήσεις των συντάξεών τους, που έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ζήτησαν ακόμη να παρθούν μέτρα για μια καλύτερη υγεία, φαρμακευτική περίθαλψη και να σταματήσουν οι συνεχείς αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα και σε ενέργεια, που … εξατμίζουν τις συντάξεις.

Στην χθεσινή συγκέντρωση παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Λέανδρος Μάκκας, οργανωτικός γραμματέας της ομοσπονδίας ΙΚΑ και ο Κώστας Γεροπαναγιώτης αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ΟΑΕΕ, ενώ χαιρετισμό πραγματοποίησαν τα συνταξιουχικά σωματεία του νομού.

Την έναρξη της συγκέντρωσης έκανε ο Βασίλης Πολυζωγόπουλος Γραμματέας του Σωματείου ΙΚΑ Περιφέρειας Αμαλιάδας, ενώ μίλησαν ακόμη ο Χρήστος Τσαγκάρης, Πρόεδρος ΙΚΑ Πύργου, Άγγελος Κολόσακας, Αντ/δρος Πολιτικών Συνταξιούχων Αμαλιάδας, Νίκος Λοχοβίτης, πρόεδρος ΕΔΟΠ-ΔΕΗ Ν. Ηλείας, Ζώης Ιωάννης, Πρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΑΕ Ν. Ηλείας και Αθανάσιος Φωτόπουλος, πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαλιάδας.

Πηγή : http://patrisnews.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00