Αρχική » Σήμερα Δευτέρα η Γκάγκα στην Ηλεία

Σήμερα Δευτέρα η Γκάγκα στην Ηλεία

από Άκης Χουζούρης

Για 2η φορά έρχεται η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα, μάλλον πιο διαβασμένη και ενημερωμένη για τα θέματα της Υγείας στην Ηλεία. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και πρέπει να γίνουν πολλά για να κερδηθεί το στοίχημα της εμπιστοσύνης σίγουρα όμως της αποτελεσματικότητας έχει χαθεί.

Πρώτα πρώτα σήμερα γίνεται η τυπική διαδικασία “αποχώρησης” του κ. Χριστόπουλου στο Νοσοκομείο του Πύργου. Ένα Νοσοκομείο με πάρα πολλά προβλήματα με ένα χαοτικό πρώην Διοικητή που κανείς δεν περιμένει να βρει ουσιαστικά καλά πράγματα. Μετά η κ. Γκάγκα θα πάει στην Κρέστενα όπου θα τοποθετηθεί η Αριστέα Παπαδοπούλου, μετά από έναν χρόνο καθυστέρησης ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια. Ύστερα θα έρθει στην Αμαλιάδα, όπου δει διαπιστώσει γιατί δεν έχει δρομολογηθεί η λειτουργία της Νέας Πτέρυγας, γιατί δεν υπάρχουν γιατροί, γιατί τα χειρουργεία είναι λίγα και άλλα θεματάκια που κάνουν το Νοσοκομείο Αμαλιάδας να βρίσκεται στο κόκκινο.

Από την άλλη μεριά μάλλον η κ. Αγγελάκου δεν θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο μετά τις εσωτερικές διαδικασίες που έχουν εκκινηθεί. Φαίνεται οτι υπάρχει έντονα η σκέψη και για τρίτη τοποθέτηση Διοικητή.

Πολλά τα θέματα για την κ. Γκάγκα αρκεί να δείτε ποιους είδε την προηγούμενη φορά που ήρθε και ποιους θα δει σήμερα Δευτέρα στην πολύπαθη Ηλεία μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00