Αρχική » Πρώτη και με διαφορά η Νίκη Κοκκαλιάρη στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Πρώτη και με διαφορά η Νίκη Κοκκαλιάρη στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛΛ.

από Άκης Χουζούρης

Η Νίκη Κοκκαλιάρη αναδείχθηκε πρώτη στη ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής. Η κ. Κοκκαλιάρη έχει κάνει αίτηση υποψηφιότητας για Βουλευτής Ηλείας. Μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα μαζί με την προϋπηρεσία της στην τοπική αυτοδιοίκηση, τα προσόντα της και φυσικά την ποσόστωση φύλου είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για το ψηφοδέλτιο του κόμματος της.

Από την άλλη πλευρά ο Μάικ Αμπου Χαντμπα δεν κατάφερε να είναι στις πρώτες θέσεις, όμως παραμένει φαβορί ειδικά επειδή είναι κοντά στο νέο πρόεδρο κ. Ανδρουλακη.
Το τοπίο στην Ήλιδα αρχίζει να διαμορφώνεται περίπου έναν χρόνο πριν τις Βουλευτικές εκλογές, όπως τις προσδιόρισε ο Πρωθυπουργός. Οι Βουλευτικές εκλογές θα επηρεάσουν φυσικά τις εκλογές για την Τοπική αυτοδιοίκηση και λόγω συμμαχιών και λόγω μεταπήδησης στελεχών.

Με την επιτυχία της κ. Κοκκαλιάρη, ισχυροποιείται φυσικά η ομάδα ανθρώπων που έχει δίπλα της και η δημοτική παράταξη Λυμπέρη όπου ανήκει και είναι γραμματέας του Δήμου και ο Γιάννης Λυμπέρης είναι Δήμαρχος.
Στα αξιοσημείωτα της εσωκομματικής ψηφοφορίας η καλή θέση του Γιώργου Κραλλη, γιου του Δημήτρη Κραλλη.
Πάντως η αποχώρηση Κουτσούκου από το ψηφοδέλτιο ακόμα προβληματίζει τους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους στην Αμαλιάδα και στον κάμπο είτε ως αριστερή φυσιογνωμία είτε στο τι θα κάνει και τι θα στηρίξει ο ίδιος ο κ. Κουτσούκος στις Βουλευτικές και στις τοπικές εκλογές.

Η φωτογραφία είναι από το Facebook της Νίκης Κοκκαλιάρη, όπου διακρίνονται ο Ανδρέας Παπαδάκος και ο Θανάσης Φουντας, μεταξύ άλλων πολύ καλών φίλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00