ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ AΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

«13.575 ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!»

  • ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο αποτυπώθηκε στην κάλπη η αποδοχή και η αναγνώριση των πολιτών προς το πρόσωπο του Νίκου Κοροβέση ο οποίος μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, εξελέγη πανηγυρικά πρώτος σε όλη την Ηλεία και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους συνυποψηφίους του, συγκεντρώνοντας 13.575 ψήφους που τον κατατάσσουν μάλιστα στην τέταρτη θέση σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα!

Οι Ηλείοι αναγνώρισαν το έργο και την προσπάθεια του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού τα τέσσερα τελευταία χρόνια, συνυπολογίζοντας τα ορατά αποτελέσματα που έφερε προς όφελος του νομού και της κοινωνίας στους δυο αυτούς τομείς και του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και παράλληλα ισχυρή εντολή εκπροσώπησής τους για την νέα πενταετία που δεν αμφισβητείται.

Οι πολίτες της Ηλείας εκτίμησαν την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια του κ. Κοροβέση, επιβραβεύοντας τον με μια εντυπωσιακή επίδοση που δεν έχει προηγούμενο σε αντίστοιχη εκλογική διαδικασία στον νομό.

Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, ο Νίκος Κοροβέσης δήλωσε: «Οι 13.575 ψήφοι που με κατέταξαν στην  άκρως τιμητική πρώτη θέση στην Ηλεία ανάμεσα σε ικανούς και εξαίρετους συναδέλφους και συνυποψηφίους με γεμίζει ικανοποίηση και περηφάνια.

Με γεμίζει όμως και με χρέος και ευθύνη να μην προδώσω την εμπιστοσύνη και την στήριξη των Ηλείων πολιτών και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Όσων με ψήφισαν αλλά και όσων για τους δικούς τους απόλυτα σεβαστούς λόγους δεν το έπραξαν.

Δεσμεύομαι να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο, την ίδια όρεξη και ακόμα πιο σκληρή δουλειά στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας, Νεκτάριου Φαρμάκη για την πρόοδο του τόπου μας, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου και για μια Ηλεία ακόμα πιο φωτεινή, ακόμα πιο εξωστρεφή, ακόμα πιο όμορφη.

Μπροστά μας, ανοίγεται μια νέα πενταετία γεμάτη προκλήσεις, στοιχήματα αλλά και νέους ορίζοντες. Με σύμμαχό μας, τον απλό κόσμο που μας εμπιστεύτηκε και μας αγκάλιασε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ηλεία και την Δυτική Ελλάδα, προχωράμε μπροστά για όλους!

13.575 ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όσους πίστεψαν σε μένα και το απέδειξαν με την ψήφο τους! Είμαι και θα παραμείνω ένας από εσάς! Συνεχίζουμε μαζί!

Ευχαριστώ επίσης τον Περιφερειάρχη μας, Νεκτάριο Φαρμάκη για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Η καθολική επικράτησή της παράταξης μας και η ισχυρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε το 2019 αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη πως με τον ίδιο στο τιμόνι, η Ηλεία και όλη η Δυτική Ελλάδα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν μπροστά! Με όραμα, πλάνο και χωρίς διαχωρισμούς.

Ευχαριστώ επίσης, όλους τους συνεργάτες μου και τους ανθρώπους του γραφείου μου, για την τεράστια υποστήριξη και την βοήθεια σε αυτόν τον όμορφο αγώνα που δώσαμε. Τέλος, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τον αγώνα τους σε όλους τους συνυποψήφιους μου που εξελέγησαν αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν. Στο ταξίδι για την Ηλεία της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου δεν περισσεύει κανείς, είμαστε όλοι συνοδοιπόροι!».

Related posts

Υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού

Συνεργασία Δήμου-ΕΡΤ για την ανάδειξη του Δήμου Πύργου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας το 4ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Ηλείας που διοργανώνει το τοπικό παράρτημα της Ελληνική Μαθηματικής Εταιρείας