Αρχική » Πρωτιά σημείωσε η παράταξη Ήλιδα 36 του Ανδρέα Παπαδάκου με την κατάθεση του ψηφοδελτίου του.

Πρωτιά σημείωσε η παράταξη Ήλιδα 36 του Ανδρέα Παπαδάκου με την κατάθεση του ψηφοδελτίου του.

από Maria Petroutsa

Απο τους πρώτους που κατάθεσαν το ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος ‘Ηλιδας Ανδρέας Παπαδάκος.

Η παράταξη Ήλιδα 36 του Ανδρέα Παπαδάκου συμπλήρωσε απο νωρίς τους απαραίτητους υποψηφίους, δίνοντας χώρο σε νέα άφθαρτα άτομα, τα οποία αρκετά απο αυτά δοκιμάζονται πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο.

Ο κ. Παπαδάκος μαζί με τους συνεργάτες του , καταθέσαν με χαρά την υποψηφιότητα του και τώρα ξέρουν ότι ξεκινά ο πραγματικός αγώνας. Ο ίδιος δήλωσε:

Στις 16:10 σήμερα το απόγευμα καταθέσαμε ηλεκτρονικά το συνδυασμό μας στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου με απόλυτη επιτυχία και το μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων, για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ένας συνδυασμός που αποτελείται στο σύνολο από νέα άτομα, χωρίς πολιτική φθορά, άτομα με μοναδικό σκοπό το συνολικό όφελος του δήμου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους του υποψηφίους συμβούλους που ενισχύουν με τη συμμετοχή τους την Ενότητα της Αμαλιάδας και την Ενότητα της Πηνείας καθώς και όλες τις κοινότητες μας, μία-μία ξεχωριστά !

Να ευχαριστήσω θερμά και όλους τους συνεργάτες μου και μιας και είναι επίκαιρο το θέμα του νερού, δεσμεύομαι πως όταν εκλεγώ δήμαρχος η Αμαλιάδα και η Πηνεία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα έχουν νερό. Θα κάνω πράξη αυτά που οι άλλοι αφήνουν στα λόγια, εδώ και 25 χρόνια!

Ήρθε η ώρα ο δήμος Ήλιδας να βγει από την αφάνεια, από την ανυπαρξία και την εγκατάλειψη.
Φίλοι μου, δεν είμαι πολιτικός και ούτε θέλω να γίνω, τους είδαμε τους πολιτικούς τόσα χρόνια. Αυτό που θέλω και ονειρεύομαι είναι να καταφέρω να δώσω ελπίδα στους νέους και ώθηση στον τόπο για να μείνουν εδώ τα παιδιά μας και όχι να ξενιτευτούν όπως εγώ στα 15 μου, και μάλιστα με δανεικό εισιτήριο, το οποίο έκανα 6 μήνες να ξεχρεώσω.

Με ξέρετε, όπως σας ξέρω και εγώ…. σας κοιτάζω στα μάτια έναν προς έναν και σας δηλώνω πως: ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ στον τόπο μας.
Έχω τον τρόπο, δώστε μου ισχυρή εντολή για να τα αλλάξουμε όλα ΜΑΖΙ και τον Οκτώβριο να υπογράψουμε ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ !!!

Με σεβασμό σε όλους,
Ανδρέας Παπαδάκος 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00