Αρχική » Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά δωρεάν προληπτικός έλεγχος (τεστ ΠΑΠ) σε γυναίκες του Δήμου Ζαχάρως από το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας

Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά δωρεάν προληπτικός έλεγχος (τεστ ΠΑΠ) σε γυναίκες του Δήμου Ζαχάρως από το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας

από Maria Petroutsa

Ο Δήμος Ζαχάρως μέσω του Κέντρου Κοινότητας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες του Δήμου μας το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου, για δεύτερη φορά μετά από ενάμιση μήνα, λόγω του μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής. Να σημειωθεί πως αυτή τη φορά οι γυναίκες που επιλέχθηκαν για τον έλεγχο προέρχονταν από τη λίστα αναμονής που είχε δημιουργηθεί από τον Ιούλιο. 

Ευχαριστούμε θερμά τις Υπεύθυνες Μαίες κ. Μυλωνά Νίκη και κ. Φωτεινοπούλου Ελένη για την υλοποίηση της δράσης και την άψογη συνεργασία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως και τον Διευθυντή του κ. Παπαζαφείρη Προκόπη. Στην υλοποίηση της δράσης συμμετείχαν από το Κέντρο Κοινότητας η Κοινωνική Λειτουργός κ. Καστρινού Μαρία, η Ψυχολόγος κ. Στρουμπάκου Έλενα και η Κοινωνική Λειτουργός του προγράμματος  «Βοήθεια στο Σπίτι» κ. Θεοφιλοπούλου Αλεξάνδρα. Στη δράση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σκαλτσά Δήμητρα.

*Το Κέντρο Κοινότητας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00