Αρχική » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

από Maria Petroutsa

Επιτυχημένη Ολοκλήρωση Πρακτικής Άσκησης Εrasmus+ Γάλλων Μαθητευόμενων Κηπουρών στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης υποδέχθηκε με επιτυχία μια ομάδα εννιά φοιτητών από τη Γαλλία που συμμετείχαν σε πρακτική άσκηση στο πλαίσιο

του προγράμματος Erasmus+ σε συνεργασία με τη C.O.P.A.E ILIS. Η πρακτική άσκηση διήρκεσε τρεις εβδομάδες και συνέβαλε σημαντικά στην επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητευόμενων.

Οι Γάλλοι μαθητευόμενοι κηπουροί προέρχονται από το σχολείο Mfr Buxieres-les Villiers και είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες στον τομέα της κηπουρικής και να εξοικειωθούν με τις τοπικές πρακτικές και τον τρόπο διαχείρισης  των πράσινων χώρων στην περιοχή μας, καθώς επίσης και να ξεναγηθούν στο Κοτύχι κάνοντας παράλληλα μια οικολογική δράση.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους συμμετέχοντες για την πολύτιμη συνεισφορά τους και εύχεται στους μαθητευόμενους κηπουρούς κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και ενισχύει τις διασυνοριακές σχέσεις και την επαγγελματική ανάπτυξη των νέων.

Κλείνοντας, οι Γάλλοι μαθητές ευχαρίστησαν όλους τους υπευθύνους για την εξαιρετική τους φιλοξενία προεξέχοντος του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ιωάννη Λέντζα κρατώντας μια εξαιρετική ανάμνηση από τη περιοχή μας που θα θυμούνται για πάντα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00