Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Bullying και βία στο σχολικό περιβάλλον”

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Bullying και βία στο σχολικό περιβάλλον”

από Maria Petroutsa

-Από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό “Το φωτεινό αστέρι”

Με την πολύτιμη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας και νομικής εκπροσώπησης  πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Το φωτεινό αστέρι»  με θέμα «Bullying και βία στο σχολικό περιβάλλον» στο Συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας.

Σκοπός της Ημερίδας, όπως τόνισε στην ομιλία του ο διαχειριστής  της εταιρείας Χρήστος Σπηλιόπουλος ήταν η ευαισθητοποίηση για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού των παιδιών και εφήβων, που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στη σημερινή πραγματικότητα.

Για το φλέγον αυτό κοινωνικό θέμα, μίλησαν οι: Παναγιώτα Καλαμαρά -Αστυνόμος, Κώστας Παππάς-Εκπαιδευτικός και Αναστάσιος Ξένος -Δικηγόρος Πατρών. Την ημερίδα συντόνισε η δημοσιογράφος  Βίκυ Γκουγκουστάμου. Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  με τη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου Πύργου.

Το “Φωτεινό Αστέρι” είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με έδρα την Πάτρα, που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 18 ετών. Παράλληλα, διοργανώνει πληθώρα δράσεων με επίκεντρο πάντα το παιδί και τις ανάγκες του

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00