Πασχαλινές ευχές της Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Βουλευτού Ηλείας ΝΔ και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

«Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας. Ενώνει τους απανταχού Έλληνες γύρω από το μήνυμα της Ανάστασης, για προσφορά, αγάπη και προσήλωση στον άνθρωπο.

Η αυτοθυσία του Θεανθρώπου και το σύνολο της ζωής του και των διδαγμάτων του, αποτελούν το υπέρτατο παράδειγμα ζωής και σηματοδοτούν αιώνια το αξιακό μας σύστημα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου να φέρει σε όλες και όλους μας φως, δύναμη και αισιοδοξία. Ας χαρίζει σε όλες και όλους μας ελπίδα και όαση θάρρους για την ζωή μας και ας γεμίσει τις καρδιές μας με αισιοδοξία. Ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Το Αναστάσιμο Φως να αποτελέσει πηγή δύναμης, πίστης και δημιουργίας και να φωτίζει τον δρόμο του καθενός μας με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και ειρήνη!

Να γεμίσει τις καρδιές μας και να ενώσει τους απανταχού Έλληνες σε μια κοινή προσπάθεια για προσφορά, προσήλωση στον άνθρωπο και τις αξίες του.

Να φωτίσει τον δρόμο του καθενός από εμάς με υγεία, αλληλεγγύη, ομοψυχία  και ειρήνη!

Να φέρει σε όλους καθαρότητα πνεύματος, υγεία και ελπίδα, αλληλεγγύη, αυτοθυσία και αμέριστη αγάπη προς τον πλησίον.

Σας εύχομαι από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!»

Related posts

Διονύσης Καλαματιανός στον ΑΝΤ1: «Να ανοίξει ο δρόμος για την προοδευτική διακυβέρνηση»

Υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού

Συνεργασία Δήμου-ΕΡΤ για την ανάδειξη του Δήμου Πύργου