Αρχική » Παράδοση – παραλαβή στον Δήμο Ήλιδας, απόντος του απερχόμενου Δημάρχου και χωρίς τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου!

Παράδοση – παραλαβή στον Δήμο Ήλιδας, απόντος του απερχόμενου Δημάρχου και χωρίς τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου!

από Maria Petroutsa

Χωρίς την παράδοση των οικονομικών στοιχείων και απόντος του απερχόμενου Δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τη νυν στη νέα δημοτική αρχή του Δήμου, το πρωί της Παρασκευής.

Ο νέος Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδεία δημοτικών συμβούλων και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΗΛΙΔΑ 36” κ. Ανδρέα Παπαδάκου, βρέθηκε στην προκαθορισμένη ώρα στο διοικητήριο της Σοχιάς, ωστόσο, για λόγους υγείας απουσίαζε ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Γιάννης Λυμπέρης. 

Την παράδοση ανέβαλε ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου κ. Βασίλης Παπαδόπουλος και ο αντιδήμαρχος κ. Ευγένιος Αστέρης.

Ωστόσο, κατά τη διαδικασία δεν παραδόθηκαν τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Ήλιδας, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος, το οποίο αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. 

Αποτέλεσμα, η διαδικασία να λάβει μόνο εθιμοτυπικό και ενημερωτικό χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό την ομαλή μετάβαση του Δήμου Ήλιδας στην επόμενη ημέρα. 

Ο νέος Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος επανέλαβε την πρόθεση του για συνεργασία όλων των δυνάμεων του Δήμου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, με το βλέμμα σταθερά στον μέλλον και στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μέσα στην επόμενη πενταετία. 

Παράλληλα, επεσήμανε ότι το πρώτο στίγμα για τις προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής φάνηκε από την προεκλογική περίοδο και τη συνεργασία που αναπτύχθηκε με τον Ανδρέα Παπαδάκο και την παράταξή του, κάτι που θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00