Αρχική » Η ορκωμοσία του Δήμου Ήλιδας ( ΒΙΝΤΕΟ)

Η ορκωμοσία του Δήμου Ήλιδας ( ΒΙΝΤΕΟ)

από Maria Petroutsa

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 έγινε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου ΄Ηλιδας.

Από νωρίς ο κόσμος συγκεντρώθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας. Τα πάντα είχαν ετοιμαστεί με κάθε λεπτομέρεια για να υποδεχθούν τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής.

Πολιτικοί φορείς του τόπου τίμησαν την εκδήλωση. Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Διονύσης Καλαματιανός καθώς και η Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ  Μιχάλης Κατρίνης, οι Βουλευτές ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Διονυσία Αυγερινοπούλου και Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, ο νέος Δήμαρχος Πύργου Ευστάθιος Καννής, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ιωάννης Λέντζας. Το παρών έδωσαν και αρκετοί υποψήφιοι από όλες τις παρατάξεις και απλοί δημότες που ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος πρωτοστατούσε στον καθιερωμένο Αγιασμό με την συνοδεία ιερέων.

Όλα τα εκλεγμένα μέλη κάθισαν στην σκηνή του αμφιθέατρου σύμφωνα με τις παρατάξεις τους και την σειρά εκλογή τους.

Αφού ολοκληρώθηκε ο Αγιασμός ακολούθησε ο όρκος του νέου Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου. Ο νέος Δήμαρχος έβγαλε έναν μικρό  λόγο  και επεσήμανε τα σημεία στα οποία θα εστιάσει η νέα Δημοτική Αρχή μαζί με τις δυνάμεις συμμαχίας. Υποσχέθηκε έναν Δήμο πιο φιλικό για τον πολίτη  με την συμμετοχή όλων.

Ακολούθησε η υπογραφή των πρωτοκόλλων πρώτα από τον κ. Χριστοδουλόπουλο και την παράταξη του. Στην συνέχεια από την παράταξη του Ιωάννη Λυμπέρη , από την παράταξη του Ανδρέα Παπαδάκου και τέλος από την παράταξη του Βησσαρίωνα Πολύδωρα.

Ακολούθησαν οι εκλεγμένοι από τις τοπικές κοινότητες με πρώτη την Αμαλιάδα και στην συνέχεια όλα τα χωριά.

Η τελετή ολοκληρώθηκε και αρκετοί ήταν αυτοί που έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Στο ισόγειο του Πολυχώρου υπήρχε μπουφές για τους καλεσμένους.

Ο νέος Δήμαρχος κ. Χριστοδουλόπουλος και ο Ανδρέας Παπαδάκος επέλεξαν να ολοκληρώσουν την βραδιά με διασκέδαση στην νέα επιχείρηση Dali Sips N’ Bites μαζί με φίλους και μέλη των παρατάξεων τους.

Παρακολουθείστε σε βίντεο από το Μantato Tv, όλη την τελετή ορκομωσίας:

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ και Βίντεο για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00