Αρχική » ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗ- ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗ- ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ

από Maria Petroutsa

   Άφωνοι οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας παρακολούθησαν το ΝΕΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗ.

   Ο Απερχόμενος Δήμαρχος ‘Ηλιδας μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας , σε κακή σκηνοθεσία εμφανίστηκε στα Μ.Μ.Ε. ως ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ γνωρίζοντας άριστα ότι είναι υπόδικος από την Ελληνική Δικαιοσύνη βάση της ασκηθήσας ποινικής δίωξης από την Εισαγγελέα Αμαλιάδας στις 17/2/2021. 

   Η ποινική δίωξη ασκείται βάση ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ που διεξήχθη στον Δήμο Ήλιδας από κλιμάκιο Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και όχι όπως συκοφαντικά ισχυρίζεται από πολιτικούς του αντιπάλους .

   Επιχειρεί μάταια σε συνθήκες περιδίνησης να παραπλανήσει ξανά τους πολίτες .

   Ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι κατηγορούμενος για ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ γιατί με τις πράξεις του επέφερε ζημία στην περιουσία του Δήμου Ήλιδας βάση του κατηγορητηρίου 961.000 ευρώ .

   Προκλητικά σήμερα επιχειρεί ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και παρουσιάζεται ως διαχειριστής και γνωρίζων τις αποφάσεις της που είναι σε εξέλιξη.

   Δηλώνει αθώος ενώ γνωρίζει ότι η εν λόγο υπόθεση παραπέμπεται στο ακροατήριο με αποτέλεσμα για τον ίδιο ΝΑ ΤΕΘΕΙ από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΑΡΓΙΑ .

   Αυτό όμως που είναι αναπόφευκτο στον Δήμο Ήλιδας είναι ότι οι πολίτες με την ψήφο τους καθολικά στις 8 Οκτωβρίου 2023 θα θέσουν οριστικά το ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗ σε ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

      ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ

               Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

           ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΛΛΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00