Αρχική » Ο serial killer με τις δεκάδες θαυμάστριες

Ο serial killer με τις δεκάδες θαυμάστριες

από Maria Petroutsa

«Το ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί. Πάντα έτρωγε πρώτα το γλυκό και μετά το φαγητό», ήταν τα λόγια της μητέρας του Κυριάκου Παπαχρόνη, όταν δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον γιο της, που κατηγορούνταν μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονίες, βιασμούς και εμπρησμό.

Ο Παπαχρόνης μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχε με μια ιερόδουλη όταν ήταν 14 χρονών και τον αποκάλεσε ανίκανο, άρχισε να μισεί όλες τις γυναίκες. Το μίσος του αυτό ήταν που τελικά τον οδήγησε στην δολοφονία και τον βιασμό δυο γυναικών, ενώ είχε αποπειραθεί να βιάσει άλλες πέντε.

Όταν έγιναν γνωστοί οι φόνοι και οι βιασμοί στη κοινωνία της Δράμας, σύσσωμο το αστυνομικό σώμα αλλά και ο στρατός άρχισαν να αναζητούν τον ένοχο. Μάλιστα και ο ίδιος ως έφεδρος αξιωματικός, πήρε μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά στα ίχνη του οδηγήθηκαν χάρη στις πληροφορίες που συγκέντρωσαν δυο άλλοι αξιωματικοί. Τα θύματα που είχαν γλιτώσει, είχαν πει στην αστυνομία, πως ο δράστης φορούσε στρατιωτική στολή.

Ενώ στην αρχή αρνήθηκε κάθε κατηγορία, τελικά έσπασε και παραδέχτηκε τα εγκλήματα. Εκείνο που τον ερέθιζε ήταν ο ήχος των τακουνιών.

«Θόλωνε το μυαλό μου. Ήθελα να χτυπήσω. Έφθανα στο μεγαλείο. Την χτυπούσα, τελείωνε», δήλωσε στην απολογία του.

Όσο βρισκόταν στη φυλακή λάμβανε δεκάδες γράμματα από θαυμάστριες που δήλωναν γοητευμένες.

Πλέον, αφού εξέτισε ποινή 22 ετών, ζει στην επαρχία και είναι αρραβωνιασμένος.

Πηγή: https://popaganda.gr/

Tags:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00