Αρχική » Ο Γιάννης Λυμπέρης όρκισε νέο δημοτικό Σύμβουλο Ήλιδας τον Γιάννη Χριστόπουλο

Ο Γιάννης Λυμπέρης όρκισε νέο δημοτικό Σύμβουλο Ήλιδας τον Γιάννη Χριστόπουλο

από Άκης Χουζούρης

Καθήκοντα δημοτικού συμβούλου δήμου Ήλιδας αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Χριστόπουλος, ο οποίος ορκίστηκε το πρωί της Τετάρτης ως νέος δημοτικός σύμβουλος από τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη.

Ο κ. Χριστόπουλος ήταν ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος και καταλαμβάνει την θέση του προσφάτως παραιτηθέντος κ. Αντώνη Πατρινού.

Κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Λυμπέρης, αφού καλωσόρισε τον κ. Χριστόπουλο στο Δημοτικό Συμβούλιο του ευχήθηκε καλή και γόνιμη συνεργασία, θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα τα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών.

Οι δυο τους είχαν μία σύντομη συνομιλία για τα θέματα του δήμου και ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο τους.

Ο κ. Χριστόπουλος δήλωσε σχετικά: “Η συγκυρία επέτρεψε σήμερα 12/10/2022 να ορκιστώ Δημοτικός Σύμβουλος . Συνεπώς μου δίνεται η ευκαιρία να ασκήσω τα καθήκοντα μου μέχρι το τέλος της Δημοτικής Περιόδου. Απευθυνόμενος με σεβασμό κι εκτίμηση στους εκατοντάδες συνδημότες και συνδημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους και την τοπική κοινωνία στο σύνολο της , τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και τους διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν έπαψα να ενδιαφέρομαι για τα κοινά του Δήμου μας και το ίδιο θα πράξω με εντιμότητα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Δηλώνω Παρών στις εξελίξεις και στην διαμόρφωση του ̈τοπίου ̈για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00