Αρχική » Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, Ανδρέας Παπαδάκος, εκφράζει την θλίψη του για το τραγικό ναυάγιο και επισημαίνει τη σημασία της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης

«Θέλω να  εκφράσω την βαθιά μου συγκίνηση μετά το τραγικό ναυάγιο που συνέβη λίγο έξω από την Πύλο, καθώς αρκετοί μετανάστες έχασαν τη ζωή τους  στη θάλασσα κατά την προσπάθειά τους να φτάσουν στον προορισμό τους. Ευχόμαστε να μην μεγαλώσει δραματικά ο αριθμός των νεκρών.

Θεωρώ αυτό το περιστατικό  μαύρη σελίδα στην ιστορία μας και είμαι βαθιά θλιμμένος  για την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή,  πρέπει να επισημάνουμε την ανάγκη για αλληλεγγύη και ανθρωπιά απέναντι σε όσους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και αναζητούν ασφάλεια και προστασία.

Μετανάστης και εγώ ο ίδιος χρόνια στο εξωτερικό καταλαβαίνω πόσο τραγικές είναι οι συνθήκες για τους μετανάστες που αφήνουν τον τόπο τους, τους δικούς τους ανθρώπους διασχίζοντας επικίνδυνους δρόμους  για μια καλύτερη ζωή.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μου  είναι  με όλους όσους έπληξε  αυτήν η τραγωδία. Έχω την ελπίδα ότι θα βρεθούν οι λύσεις που θα αποτρέψουν τέτοιου είδους απώλειες στο μέλλον και θα δημιουργήσουν έναν πιο ανθρώπινο και ασφαλή κόσμο για όλους.»

Ο υποψήφιος Δήαμαρχος Ήλιδας

Ανδρέας Παπαδάκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00