Αρχική » Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρήνης Νικόλαος Πρασσάς συντάσσεται με την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. και τον Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο

Υποψήφιος με την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. και τον Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο θα είναι και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρήνης Νικόλαος Πρασσάς.

Ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος καλωσόρισε στην παράταξή του τον κ. Πρασσά, ως υποψήφιο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, και δήλωσε τη συμπαράστασή του σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την Αρήνη ενώ πρόσθεσε ότι θα προσφέρει τη στήριξή του, όπως ήδη έχει κάνει, πράγμα που αναγνωρίζει ο κ. Πρασσάς.

Από πλευράς του ο κ. Πρασσάς, σε επιστολή του, δήλωσε: «Αγαπητοί μου συγχωριανοί, πατριώτες, αδέρφια, συγγενείς και φίλοι, ύστερα από έναν αγώνα έρευνας πολλών ημερών κατάφερα να πάρω την εντολή σας, την προσωπική σας εντολή, αυτή που μου έδωσε το δικαίωμα να πάρω μία απόφαση. Πάντα με βάση το συμφέρον της τοπικής κοινότητας Αρήνης, που με πολύ μόχθο υπηρετώ 9 χρόνια. Κάτι που ποτέ δεν μετάνιωσα, όσα εμπόδια και αν προέκυψαν, αλλά αντιθέτως με αίσθημα τεράστιας ευθύνης τα εμπόδια ήταν προσωρινά, αφού το πάθος για το συμφέρον του χωριού μας δεν μου επέτρεπε καμία ανοχή στο λάθος. Αγαπητοί μου πατριώτες της Αρήνης, η εντολή που μου δώσατε, εσείς προσωπικά, είναι να κατέβω υποψήφιος πρόεδρος της κοινότητας με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο, κάτι που καιρό είχα καταλάβει και δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση, αφού ο κ. Αλεξανδρόπουλος έχει αποδείξει την τεράστια προσφορά του και τον αγώνα που έχει δώσει για την απελευθέρωση του παραθίν αλός από τα δεσμά ενός σάπιου κυκλώματος και του τόπου από το παράλογο προεδρικό διάταγμα. Παρότι η πανδημία προκάλεσε οικονομική δυσχέρεια και άλλα κωλύματα στους δήμους, ο Δήμαρχος κατάφερε να ολοκληρώσει το κλειστό αθλητικό κέντρο που χρόνια περιμέναμε, το πολύκεντρο και άλλα, όπως τη συντήρηση του σταδίου. Επίσης, θέλω να σας ενημερώσω πως στην Αρήνη, έως το τέλος του Ιουλίου, και έπειτα από συνεννόηση δική μου με τον εργολάβο, θα έχει ξεκινήσει η κατασκευή του νέου αντιπλημμυρικού εντός του χωριού και η κατασκευή της κεραμοσκεπής του κοινοτικού γραφείου. Θέλω να γνωρίζουν όλοι πως, από την 1η Σεπτεμβρίου, ξεκινάμε δυναμικά τα πρώτα 1.000 μέτρα τσιμεντοστρώσεων στους αγροτικούς δρόμους της Αρήνης, όπως στις περιοχές Σκόζες, Φούρνοι, Ψιλή Πέτρα, Πλατανάκι, Ασυκελο, Πλατάνια, Βρυσούλα κ.α. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω, εκ των προτέρων, τον κύριο Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο που με έβαλε στην παράταξη του. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00