Αρχική » Ο οικονομολόγος Νίκος Μιχαλόπουλος υποψήφιος με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο

Στη Δημοτική Ενότητα Σκιλλούντος θα είναι υποψήφιος ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάκη Δημητρουλόπουλου ο Νίκος Μιχαλόπουλος.

Ο Νίκοςς Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις Ράχες και μεγάλωσε στην Κρέστενα. «Ζυμώθηκε» στο μπακάλικο του πατέρα του, του «Γιώργη του Μιχαλόπουλου», με τις αγωνίες και τις ελπίδες πολλών από τους συμπολίτες της περιοχής μας, από την Τρυπητή έως το Ανεμοχώρι.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ και Τεχνικές Πωλήσεων. Προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, με αντικείμενο τη «δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού κλίματος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας» και απέκτησε επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στην «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Έχει αποκτήσει πιστοποιήσεις από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης γύρω από τη λειτουργία του συστήματος προμηθειών στους Φορείς Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχει πιστοποιηθεί επίσης στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων Είναι πιστοποιημένος ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων στα ΛΑΕΚ, στα αντικείμενα του Μάρκετινγκ, Μάνατζμεντ και των Τεχνικών Πωλήσεων.

Εργάστηκε ως Υπεύθυνος σε καταστήματα Εστίασης και ως Καθηγητής Οικονομικών σε ΙΕΚ. Άσκησε ως ελεύθερος επαγγελματίας Οικονομολογικό επάγγελμα ως Λογιστής-Φοροτεχνικός και ανέπτυξε επενδυτικές προτάσεις για την ένταξη επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Μέσα από τη συνεργασία του με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, συμμετείχε στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων γύρω από την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Σήμερα εργάζεται ως προϊστάμενος στο Εμποροβιομηχανικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Ηλείας.

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος δήλωσε:

«Επιδίωξα την συνεργασία με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο σε ένα κοινό ρεαλιστικό όσο και οραματικό σχέδιο, για ένα  Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των συμπολιτών μας. Το συνεργατικό του πνεύμα, το δημοκρατικό του αποτύπωμα αλλά και η εποικοδομητική του δράση για τον Δήμο μας από τη θέση τόσο του Νομάρχη Ηλείας, όσο και του Βουλευτή, καθιστούν τον Τάκη Δημητρουλόπουλο ως ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα, για να εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα. Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος είναι αναγκαίο και μπορεί να γίνει η γέφυρα για να περάσει ο Δήμος σε μια νέα εποχή, μακριά από το συγκεντρωτικό και παρακμιακό πνεύμα που χαρακτηρίζει σήμερα την Δημοτική λειτουργία στο σύνολό της. Χρειαζόμαστε έναν Δήμο που να πορεύεται με όλους τους πολίτες μαζί, χωρίς αποκλεισμούς, να αναπτύξει υποδομές και να δημιουργήσει ευκαιρίες για δουλειές και προκοπή. Σε αυτή την κατεύθυνση συμπαρατάσσομαι με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο και εντάσσομαι στην Δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ”, για να συμπορευτούμε στην διαδικασία καθολικού εκσυγχρονισμού του Δήμου Ανδρίτσαινας –Κρεστένων, με τους πολίτες μπροστά».

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος τον καλωσόρισε λέγοντας:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα η συμμετοχή και η συμπόρευση του φίλου Νίκου Μιχαλόπουλου σε αυτό τον νέο αγώνα με έναν και μόνο σκοπό, να κερδίσουμε το αύριο του Δήμου μας,. Ο Νίκος Μιχαλόπουλος είναι νέος, άφθαρτος, με αξιοσημείωτο υπόβαθρο στην οικονομική επιστήμη, με κριτικό και αναλυτικό πνεύμα, με μαθηματική και υπολογιστική ικανότητα και προσέγγισης των προβλημάτων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Οπλισμένος με γνώσεις, εμπειρία, ήθος και αξίες καθίσταται άξιος και σημαντικός συνεργάτης για να συνεισφέρει στην υλοποίηση της στρατηγικής για την επίτευξη του στόχου όλων μας. Με σοβαρό προγραμματισμό, ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, διαφάνεια στη διοίκηση, ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτών και αξιοκρατία και πάντα με την αγάπη μας για τον τόπο μας, προχωράμε μπροστά με φάρους και συνοδοιπόρους συνδημότες μας όπως ο Νίκος Μιχαλόπουλος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00