Αρχική » Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή.

από Maria Petroutsa

Κοινή δέσμευση η συνεχής επικοινωνία για προώθηση λύσεων των σοβαρών  ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος

Νοσοκομείο, ο δρόμος Πάτρα-Πύργου, πανεπιστήμιο και ανεργία τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης που είχαν ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής με τον Ευρωβουλευτή του Σύριζα κ Κώστα Αρβανίτη κατά την διάρκεια συνάντησης στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.

Ο κ Αρβανίτης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ηλείας κ. Διονύσιο Καλαματιανό και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Πύργου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Μεσσαλά, του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Τζουανόπουλου, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου-ΕΒΕ κ. Κώστα Νικολούτσου και του Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου-Εντελαμένου Συμβούλου για τον Τουρισμό  κ. Αλέκου Γαλανόπουλου πως θα συμβάλλει στην επιτυχή κατάληξη κάθε προσπάθειας που έχει να κάνει με τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Επίσης ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για την στελέχωση του Δήμου με καταρτισμένο προσωπικό μέσω της αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων καθώς και ότι θα ενισχύσει κάθε ενέργεια που θα γίνει για την δημιουργία σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη περιοχή.

Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Καννής του ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της υγείας καθώς επίσης και σε αυτόν που αφορά τις πανεπιστημιακές σχολές.

Κοινή δέσμευση μεταξύ Δημάρχου και Ευρωβουλευτή για συνεχή επικοινωνία προκειμένου να προωθηθούν λύσεις  που έχουν να κάνουν με την διευθέτηση αυτών των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00