Αρχική » Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Δήμαρχο Πύργου

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Δήμαρχο Πύργου

από Maria Petroutsa

Στάθης  Καννής: Θα είμαστε δίπλα στα Άτομα με Αναπηρία

Τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο δήμος Πύργου και τις προσπάθειες που προσανατολίζεται να κάνει η νέα δημοτική αρχή, εκμεταλλευόμενη όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρει το νέο ΕΣΠΑ, παρουσίασε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής στον Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ Στέλιο Κυμπουρόπουλο κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του κ Δημήτρη Μεσσαλά, των Αντιδημάρχων κ Δημήτρη Τζουανόπουλου και Θεόδωρου Κόρδα, των Προέδρων  του ΕΒΕ-Λιμενικού Ταμείου κ Κώστα Νικολούτσου και του Σωματείου Παρπαληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας κ. Γιώργου Παπανικολόπουλου, μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου καθώς και του Υπεύθυνου του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Ηλίανθος» κ Γιάννη Κολοβού.

Ο κ. Στάθης Καννής επεσήμανε πως στις προτεραιότητες του Δήμου  θα είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν  τα Άτομα με Αναπηρία στην πόλη μας.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στην οριακή λειτουργία του Νοσοκομείου λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Το τρίπτυχο της ανάπτυξης συνολικά του Νομού Ηλείας, που είναι το οδικό δίκτυο – η σιδηροδρομική διασύνδεση του Νομού και τα δύο λιμάνια Κυλλήνης και Κατακόλου, παρουσίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Κωνσταντίνος Νικολούτσος.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος δεσμεύθηκε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου  για την βελτίωση της καθημερινότητας των Ατόμων με Αναπηρία αλλά και σε ότι έχει σχέση με κοινωνικές δομές όπως είναι η ενίσχυση του νοσοκομείου με προσωπικό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00