Αρχική » Ο Δήμος Πύργου συμμετείχε στην Πανελλήνια περιβαλλοντική πρωτοβουλία Let’s do it Greece

Ο Δήμος Πύργου συμμετείχε στην Πανελλήνια περιβαλλοντική πρωτοβουλία Let’s do it Greece

από Maria Petroutsa

Επιτυχία σημείωσαν οι περιβαλλοντικές δράσεις σε Κατάκολο και Σπιάτζα

✅Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 14/04/24  στον Δήμο Πύργου η εθελοντική δράση Let’s do it Greece, όπου συμμετείχαν εκατοντάδες εθελοντές.

✅Ο Δήμος σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, Την Τοπική Κοινότητα Πύργου, την Υπηρεσία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου, την Τοπική Κοινότητα Κατακόλου, το Δασαρχείο, τη ΣΕΤΤΗΛ, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους  Ξυλοκέρας και  Κατακόλου ο «Φάρος», την εθελοντική ομάδα «Νέων Καταραχίου», τον Σύλλογο Οικιστών Σπιάτζας, το Ναυτικό Όμιλο Κατακόλου, την Ομάδα Παραδοσιακών Σπόρων Πύργου Ηλείας, το 9ο Νηπιαγωγείο Πύργου, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και τους Προσκόπους   προχώρησαν σε περιβαλλοντικές δράσεις στο βουνό του Κατακόλου και στον καθαρισμό της Μαρίνας καθώς και του παράκτιου Αλσυλλίου της Σπιάτζας.

✅Επίσης συμμετείχαν το 2ο   και 4ο  Δημοτικό Σχολείο,  ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κατακόλου, ο Ποδηλατόδρομος Πύργου και η εθελοντική ομάδα «Πύργος, η πόλη της καρδιάς μας»

✅«Έχουμε την υποχρέωση να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό. Το Let’s do it Greece είναι μία πρωτοβουλία που ωθεί την κοινωνία, τους εθελοντές  αλλά και  όλους τους κατοίκους να βγουν έξω και να καθαρίσουν το φυσικό περιβάλλον από το οποίο εξαρτάται η ανθρώπινη ζωή. Εθελοντικές οργανώσεις, όλοι μας, στρατός, πρόσκοποι, μαθητές, βγήκαμε έξω και καθαρίζουμε το χώρο που ζούμε. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν σήμερα σε αυτή την πανελλήνια εθελοντική δράση», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00