Αρχική » Ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας γυρίζει σελίδα!Λαοθάλασσα στην κεντρική ομιλία του Άρη Παναγιωτόπουλου

Ισχυρή εντολή έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου ο λαός του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στον Άρη Παναγιωτόπουλο στη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας. Τα μηνύματα νίκης είναι ξεκάθαρα πλέον από κάθε γωνιά του δήμου και από κάθε κοινότητα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παράταξη η οποία είναι πανέτοιμη να δώσει λύσεις και να βγάλει από το τέλμα και την απαξίωση τον τόπο.
Φανερά συγκινημένος ο κ. Παναγιωτόπουλος από την παρουσία των πολιτών ανέβηκε στο βήμα και με λόγια καρδιάς τους ευχαρίστησε θερμά και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και μέσα από το πλήρες και εφαρμόσιμο πρόγραμμά της παράταξης, συνδυαστικά με του άξιους δημοτικούς συμβούλους που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο, ο δήμος θα αλλάξει πορεία και όψη.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το βαρύ όνομα της Ολυμπίας
Το Πρόγραμμα του κ. Παναγιωτόπουλου πρωταγωνιστής θα είναι ο άνθρωπος και ο τόπος και όχι τα προσωπικά συμφέροντα και το όφελος των λίγων. Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο θα δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες και προϋποθέσεις που θα βγάλουν από το τέλμα και τη μιζέρια την Αρχαία Ολυμπία και τις κοινότητες και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προτάσεις και καινοτόμες ιδέες για τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό, θέματα Κοινωνικής πολιτικής, Αγροτοκτηνοτροφικής Ανάπτυξης, Ψηφιακής αναβάθμισης, Αθλητισμού, Δημιουργία υποδομών κ.ά. όπως:Αναβάθμιση του φεστιβάλ αρχαίας Ολυμπίας και ενίσχυση του διεθνούς χαρακτήρα του. Ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού, τουριστική διασύνδεση των τεσσάρων ενοτήτων με την Αρχαία Ολυμπία, προώθηση τοπικών προϊόντων με την επωνυμία του δήμου που θα δημιουργηθεί, ενίσχυση της εγχώριας επισκεψιμότητας τους χειμερινούς μήνες κ.ά.
 Δημιουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, θέσπιση γραφείου ατόμων με αναπηρία, αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας κ.ά.
 Εκπαίδευση αγροτών, κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου για φθηνό ρεύμα στην αγροτική παραγωγή, διασύνδεση αγροδιατροφής κ.ά.
 Δημιουργία μικρών ενεργειακών πάρκων, ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτηρίων, ψηφιακή ανάδειξη του δήμου κ.ά.
 Φιλοξενία και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων κ.ά.
 Συντήρηση του αγροτικού δικτύου, επέκταση του ηλεκτροφωτισμού, αντιπυρική και αντιπλημμυρική θωράκιση, αξιοποίηση κτηριακών εγκαταστάσεων κτλ.

Ανάγκη για αλλαγή
Τον κ. Παναγιωτόπουλο προλόγισε ο στενός του συνεργάτης κ. Σωτήρης Παπαηλίου με τον οποίο ένωσαν δυνάμεις τονίζοντας μεταξύ άλλων «Κάνουμε πράξη την ενότητα γιατί οι καιροί απαιτούν συναντίληψη, και ειλικρίνεια, απαιτούν νέες ιδέες, και καθαρή ματιά στο μέλλον μακριά από μικροπολιτικές πρακτικές, μίζερες αντιλήψεις, και ανούσιες προεκλογικές σκοπιμότητες». Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι της παράταξης και πολίτες από ολόκληρο το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00