Αρχική » Ο δήμος Ήλιδας αλλάζει σελίδα- Ανδρέας Παπαδάκος: Θέλω μόνο να προσφέρω στον τόπο μου!( 4 νέοι υποψήφιοι)

Ο δήμος Ήλιδας αλλάζει σελίδα- Ανδρέας Παπαδάκος: Θέλω μόνο να προσφέρω στον τόπο μου!( 4 νέοι υποψήφιοι)

από Maria Petroutsa

Συνεχίζονται οι επαφές του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου, στην Αμαλιάδα και τις κοινότητες προκειμένου τα επόμενα 24ωρα να ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο στηρίζεται στην παρουσία νέων κυρίως ατόμων με όραμα και όρεξη για δουλειά των οποίων οι αξίες ταυτίζονται με όλα όσα πρεσβεύει ο Ανδρέας Παπαδάκος.

Όλοι οι υποψήφιοι προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους  με αγάπη για τον τόπο τους, οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει την εγκατάλειψη ολόκληρου του δήμου και έχουν χορτάσει ψέματα και προεκλογικές υποσχέσεις.

Άλλωστε είναι γνωστό πλέον πως όσοι έχουν διοικήσει το δήμο Ήλιδας τα τελευταία 15-20 χρόνια πολιτικά έχουν ξοφλήσει και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων.

Γιώργος Κοτσέτας

Όλο και περισσότεροι νέοι στρέφονται πλέον στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου, όπως ο Μηχανολόγος – Ιδιωτικός υπάλληλος Γιώργος Κοτσέτας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από όρεξη για δουλειά και έντονη την ανάγκη αλλαγής στο δήμο. Γνωρίζει καλά πως τα περιθώρια εξέλιξης είναι περιορισμένα και ενώ πληροί ο δήμος τις κατάλληλες προϋποθέσεις ανάπτυξης, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτε ουσιαστικό τα τελευταία 15-20 χρόνια, τίποτα που να δώσει πνοή και κίνητρο ώστε η νέα γενιά να μείνει στον τόπο.

Μιλώντας για τον κ. Παπαδάκο αναφέρει «αξιολογώντας όλες τις υποψηφιότητες, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο κ. Παπαδάκος είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλά θέματα, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες και έχει τον τρόπο για να φέρει την ανάπτυξη στον τόπο».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος αναφέρει «στο πρόσωπο τοθυ Γιώργου Κοτσέτα βλέπω τα νέα παιδιά που πασχίζουν για ένα καλ΄θτερο αύριο και είμαι εδώ για να συμβάλλω και εγώ όσο μπορώ για να το αποκτήσουν. Το δικαιούνται, τους το οφείλουμε !».

Ηλίας Σκουτέρης

Και ο ελεύθερος επαγγελματίας – Κομμωτής, Ηλίας Σκουτέρη με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ήλιδα 36» και τον Ανδρέα Παπαδάκο. Ένας νέος από το Σώστι ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά όλα τα προβλήματα τόσο των κοινοτήτων όσο και της Αμαλιάδας.

Ως εκπρόσωπος της γενιάς του επιθυμεί και επιδιώκει ένα διαφορετικό μέλλον για τον τόπο, μια αλλαγή η οποία είναι μαθηματικά βέβαιο πως δεν πρόκειται να έρθει όταν εκλέγεις τους ίδιους και τους ίδιους. Άλλωστε ο κ. Παπαδάκος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έχει κάνει σπουδαίο έργο και σύμφωνα με το πρόγραμμα του, τα καλύτερα έρχονται.

Ο κ. Παπαδάκος μετά τη συνεργασία αυτή επισημαίνει «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί νέοι όπως ο Ηλίας Σκουτέρης ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και μπαίνουν μπροστά στην πρώτη γραμμή και διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο. Η νέα γενιά είναι αυτή που πρέπει να διαμορφώσει τις εξελίξεις και σε αυτήν θα δώσω βήμα για να διεκδικήσει τα καλύτερα».

Θεόδωρος Φιλόπουλος

Με τον Ανδρέα Παπαδάκο ο επαγγελματίας οδηγός Θεόδωρος Φιλόπουλος, ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει τα προβλήματα ολόκληρου το δήμου Ήλιδας και στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου συνειδητοποίησε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει έργα, άλλωστε όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Παπαδάκος έχει κάνει τόσα πολλά για το δήμο και τους πολίτες, όποτε είναι βέβαιο ότι θα κάνει ακόμη περισσότερα και από τη θέση του δημάρχου.

Ο κ. Παπαδάκος από την πλευρά του πρόσθεσε «ο κ. Φιλόπουλος έχει αξίες και ιδέες οι οποίες θα αξιοποιηθούν προς όφελος του τόπου».

Ευθύμιος Πατσούρης

Στο πλευρό του κ. Παπαδάκου και ο εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης /Διευθυντής στο σχολείο του Πανόπουλου  και Αντιπρόεδρος του Π.Υ.Σ.Π.Ε Ηλείας ο κ. Ευθύμιος Πατσούρης. Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο συνδυασμό «Ήλιδα 36» επισημαίνει «ο κ. Παπαδάκος είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ένας άνθρωπος που μόνο θα προσφέρει και σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσει τη θέση του δημάρχου προς όφελός του. Έχει κάνει τόσα πολλά για την Ήλιδα και θα κάνει ακόμη περισσότερα».

Ο κ. Παπαδάκος μετά από αυτή τη συνεργασία υπογράμμισε «ο κ. Πατσούρης είναι από τους ανθρώπους που έχουν γνώση για πολλά σημαντικά θέματα και η παρουσία του στο συνδυασμό μας, είναι πολύτιμη. Είμαι υπερήφανος που συνεργαζόμαστε και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00