Αρχική » Ο Δήμαρχος Πύργου τίμησε το «χρυσό» κορίτσι του Κουνγκ Φου Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου

Ο Δήμαρχος Πύργου τίμησε το «χρυσό» κορίτσι του Κουνγκ Φου Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου

από Maria Petroutsa

Την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κουνγκ Φου, τη «δική» μας Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου, τίμησε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων Κουνγκ Φου που διεξήχθη 21-29 Αυγούστου στην Κίνα.


Η Κωνσταντίνα, αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου, έφτασε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της Γωγώ Ζεπάτου και τον προπονητή της Γρηγόρη Σταματόπουλο, όπου δέχτηκε τα θερμά συγχαρητήρια του κ. Αντωνακόπουλου και το αναμνηστικό δώρο του Δήμου.
«Άλλο ένα δικό μας παιδί, τίμησε την πόλη μας, την ελληνική σημαία, και μας έκανε όλους υπερήφανους. Η τεράστια διάκριση της Κωνσταντίνας είναι ένα αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς και πρέπει να αποτελέσει υγιές παράδειγμα μίμησης για τους νέους μας» δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου, και συνέχισε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ίδια, την μητέρα της Γωγώ και τον πατέρα της Ιωάννη, καθώς και στον Αθλητικό Σύλλογο Kungfu στον Πύργο και τον προπονητή Γρηγόρη Σταματόπουλο. Εύχομαι στην ίδια, να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, να κατακτήσει και άλλα χρυσά μετάλλια τόσο στον αθλητισμό όσο και στους αγώνες της ζωής και να δει όλους τους στόχους της να πραγματοποιούνται».


Ο κ. Σταματόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Αντωνακόπουλο για τη θερμή του υποδοχή και τόνισε: «Ο Δήμαρχος Πύργου όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά στα παιδιά, το σύλλογο μας – όπως και όλους τους συλλόγους – και τον αθλητισμό. Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους να μας στηρίζουν και να είναι στο πλευρό μας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα, μαθήτρια της Β’ Λυκείου, αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας και κατέκτησε την υψηλότερη θέση στο βάθρο σε μια διοργάνωση με τη συμμετοχή συνολικά 76 χωρών και 6.000 αθλητών απ’ όλο τον κόσμο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00