Αρχική » Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο μεγάλο Forum του ΣΠΑΥ

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο μεγάλο Forum του ΣΠΑΥ

από Maria Petroutsa

Υπέγραψε την Διακήρυξη Ίδρυσης του «Δικτύου Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία»

Στο μεγάλο Forum του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Ανθεκτικές πόλεις», συμμετείχε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου. Το Forum έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», στην Αργυρούπολη.

Ο Γιάννης Λέντζας ήταν ομιλητής στην θεματική ενότητα «Το μεγάλο στοίχημα της ανασυγκρότησης σε περιοχές που δοκιμάστηκαν από μεγάλες φυσικές καταστροφές», όπου και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης τα τελευταία χρόνια με τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Κατά την ολοκλήρωση του Forum, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μαζί με άλλους 82 Δημάρχους από όλη την Ελλάδα υπέγραψε την η Διακήρυξη Ίδρυσης του «Δικτύου Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία».

Πλέον ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συμμετέχει στο πρώτο δίκτυο πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία που γεννήθηκε μέσα από το Forum του ΣΠΑΥ, με στόχο την δημιουργία ενός μεγάλου αυτοδιοικητικού βραχίονα για την πρόληψη σε τοπικό επίπεδο και κυρίως για την ανθεκτικότητα των Δήμων σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την εκάστοτε κυβέρνηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00