Αρχική » Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυρσίνης

Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μυρσίνης με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ανδρέας Αποστολόπουλος. Ο κ. Αποστολόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου. Η προσφορά του στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε ο Ανδρέας Αποστολόπουλος.  

Καλωσορίζοντας τον Ανδρέα Αποστολόπουλο στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Ανδρέα Αποστολόπουλο. Η επιτυχημένη διαδρομή του και η διάθεσή του για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος γεννήθηκε και κατοικεί στη Μυρσίνη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τις τελευταίες τέσσερις τετραετίες, ως σύμβουλος και ως πρόεδρος κοινότητας Μυρσίνης. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕ και εργάσθηκε στον ΟΤΕ 33 χρόνια ως Τηλεπικοινωνιακός Μηχανικός ΤΕ, τιμηθείς δύο φορές με εύφημη μνεία από την Υπηρεσία του, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ασχολείται και με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά , ιδρύοντας εταιρία με δύο Φ/Β πάρκα . 

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κουτρουμπή, χημικό, εκπαιδευτικό στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών. Έχει δύο κόρες, την Κυριακή, τελειόφοιτο Αρχιτεκτονικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και τη Βασιλική, εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής απόφοιτο το Πανεπιστημίου Μακεδονίας .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00