Αρχική » Η περιοδεία του Νίκου Χαρδαλιά στην Αμαλιάδα- Η συνάντηση του με τον Ανδρέα Παπαδάκο

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την πόλη της Αμαλιάδας ενόψει της προεκλογικής περιοδείας των μελών της Νέας Δημοκρατίας  πριν τις εκλογές της Κυριακής.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε να τον υποδεχτεί, και οί υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία τον συνόδεψαν. Ο κύριος Χαρδαλιάς γύρισε το κέντρο της πόλης και χαιρέτισε τον κόσμο και τους επιχειρηματίες. Έκανε στάση σε αρκετά καταστήματα και συνομίλησε με τον κόσμο. Τον συνόδευαν οι υποψήφιοι Βουλευτές κ. Νικολακόπουλος, κ. Αυγερινοπούλου,  κ. Καλάκος , κ. Βαρουξής ,κ. Βλαγκούλη καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Νικολόπουλος και κ. Γιαννόπουλος. Αρκετά μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή αλλά και απλοί πολίτες.

Μετά την περιοδεία του έκανε μια μικρή στάση  σε κεντρικό καφέ της πόλης το Marone. Κατά την είσοδο του στο καφέ συνάντησε τον κ. Παπαδάκο και τον χαιρέτησε. Ο κ. Παπαδάκος του συστήθηκε ως ο επόμενος Δήμαρχος της πόλης , ενώ ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι τον θυμάται χαρακτηριστικά από την κεντρική εκδήλωση της ΑΧΕΠΑ στην Αθήνα το 2022 όπου ο κ. Παπαδάκος βραβεύτηκε για τα 100 χρόνια της οργάνωσης.

Χαιρέτησε επίσης και τον κ. Νικολακόπουλο και τον συνεχάρη για την πρωτιά του.

Ο κ. Χαρδαλιάς στην συνέχεια με τους συνοδούς τους κάθισαν για έναν γρήγορο καφέ σχολιάζοντας την επικαιρότητα και τις επερχόμενες εκλογές τονίζοντας την ανάγκη για αυτοδυναμία.

Στην έξοδο του από το μαγαζί χαιρέτησε ξανά τον κ. Παπαδάκο και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί του. Μαζί με τον κ. Παπαδάκο φωτογραφήθηκε και η καλή του φίλη κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου.

Στην συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς παραχώρησε συνέντευξη σε media της περιοχής και ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή του υποδοχή.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00