Αρχική » Οριστική λύση για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας

Οριστική λύση για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας

από Maria Petroutsa

Οριστική λύση μέσω μιας ειδικής προγραμματικής σύμβασης με τους Δήμους Ανδραβίδας  – Κυλλήνης και Πηνειού, δόθηκε από το Δημο Ήλιδας, στο θέμα που είχε προκύψει με τους εργαζόμενους του προγράμματος  «Βοήθεια στο Σπίτι» στους δύο δήμους.

Οι εργαζόμενοι αν και όλα τα χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους δύο δήμους της βόρειας Ηλείας, μετά τη μονιμοποίησή τους εμφανίζονται ως υπάλληλοι του Δήμου Ήλιδας και ως εκ τούτου έπρεπε να ξεκαθαρίσει το καθεστώς εργασίας τους.

Μέσω ένας της προγραμματικής, αν και τυπικά ανήκουν σε οργανικές θέσεις του Δήμου Ήλιδας, θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ωφελούμενους του προγράμματος που διαβιούν στους Δήμους Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Πηνειού.

Η σύμβαση υπεγράφη στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας ανάμεσα μεταξύ στους δύο Δημάρχους, Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα, παρουσία των αρμοδίων αντιδημάρχων, Ήλιδας κ. Ηλία Ευσταθόπουλου και Ανδραβίδας – Κυλλήνης κας Γεωργίας Κακαλέτρη, άλλα και του αντιδήμαρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Κώστα Τσεριώνη.

Λίγη ώρα αργότερα το κείμενο της προγραμματικής σύμβασης υπέγραψε στο δημαρχείο Γαστούνης και ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

ΤΗΛ.: 2622038527 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00