Αρχική » ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πύργου-   Ξεκίνησε ο προσυνεδριακός διάλογος στην Ηλεία

ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πύργου-   Ξεκίνησε ο προσυνεδριακός διάλογος στην Ηλεία

από Maria Petroutsa

                     

               

                      Με επιτυχία συνεδρίασε η ομάδα μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πύργου το απόγευμα της Κυριακής. Αφορμή της συνέλευσης των μελών ήταν ο προσυνεδριακός διάλογος, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει του επικείμενου συνεδρίου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διονύση Καλαματιανού, ο οποίος εστίασε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και σε σειρά ζητημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, όπως η γενικευμένη ακρίβεια. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλεία, μεταξύ άλλων η υποστελέχωση των νοσοκομείων σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, η κατάργηση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων, τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και το έλλειμμα σε υποδομές.

Βασικός εισηγητής των Πολιτικών Θέσεων και Προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν ο Τομεάρχης Υγείας του κόμματος και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ενώ τοποθετήσεις έκαναν ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας, Παναγιώτης Φλεβοτόμος και ο συντονιστής της ΟΜ Πύργου, Άγγελος Μαντάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνεπής με το ιστορικό του καθήκον, έχει την ευθύνη να προτείνει λύσεις στα κρίσιμα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία και να απαντήσει στις σύγχρονες προκλήσεις. Είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση του τόπου και ασκεί με υπευθυνότητα το θεσμικό του καθήκον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται στην τελική ευθεία για το 4ο συνέδριο του Φεβρουαρίου 2024. Ένα συνέδριο ανασυγκρότησης, ανανέωσης και επανεκκίνησης, με κύριο χαρακτηριστικό την εξωστρέφεια. Με τη δυναμική συμμετοχή της νεολαίας, για την προοπτική του παρόντος και του μέλλοντος.

«Κλειδί» για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η οικοδόμηση μιας νέας σχέσης με την κοινωνία. Μιας σχέσης εμπιστοσύνης που θα βασίζεται στον δημοκρατικό διάλογο, στην ανταλλαγή και στη σύνθεση απόψεων, και θα περιλαμβάνει κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η κατάθεση της ρεαλιστικής πρότασης που θα δίνει προοδευτική διέξοδο στα αδιέξοδα των πολιτικών της κυβέρνησης της ΝΔ, διασφαλίζοντας την κοινωνική δικαιοσύνη, με όρους δημοκρατίας και βιώσιμης οικονομίας.

«Εγγυητές» αυτής της προσπάθειας είναι το αξιακό υπόβαθρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του. Με ελπίδα και αισιοδοξία επανιδρύουμε τη σύγχρονη προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος και προχωρούμε μπροστά με όραμα και σχέδιο. Για να εκφραστούν τα όνειρα και οι προσδοκίες του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00