Αρχική » Οι Ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδας στόλισαν το δέντρο τους σε μια γιορτή έκπληξη.

Οι Ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδας στόλισαν το δέντρο τους σε μια γιορτή έκπληξη.

από Maria Petroutsa

Ο νέος Πρόεδρος του Αστέρα Κώστας Παπαδάκος θέλησε για πρώτη φορά στην ιστορία των Ακαδημιών του Αστέρα να προσφέρει μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά. Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, ένα πανέμορφο σκηνικό ήταν στημένο στα γραφεία του Αστέρα Αμαλιάδας να υποδεχθεί τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους. Γευστικά σνακ και γλυκά, αναψυκτικά, και μπαλόνια στόλιζαν τον χώρο. Στο κέντρο είχε τοποθετηθεί το λευκό δέντρο του Αστέρα που ήταν έτοιμο να δεχθεί τα κόκκινα στολίδια του, ακολουθώντας την χρωματική γραμμή της ομάδας.

Η υπεύθυνη των Ακαδημιών καθώς και ταμίας του Αστέρα, Μαρία Κρινά ήταν από νωρίς το πρωί στο γήπεδο της Αμαλιάδας για να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες. Μαζί της ήταν ο Νίκος Τσαγρής, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Αστέρα, η Γιάννα Σκουτέρη, ιδιοκτήτρια του Magic Balloon και φυσικά ο Πρόεδρος του Αστέρα Κώστας Παπαδάκος που ήταν πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί και υποδεχόταν τον κόσμο.

Dj o Γιάννης Παπακωνσταντόπουλος, ο οποίος δημιούργησε μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με την επιλογή των κομματιών του.

Η Γιάννα Σκουτέρη άρχισε να μοιράζει τα κόκκινα μπαλόνια του Αστέρα στα παιδιά και στην συνέχεια αφοσιώθηκε στο face painting των μικρών, ζωγραφίζοντας αστέρια και λαμπρές χιονονιφάδες στα πρόσωπα τους.

Οι μικροί αθλητές ενθουσιασμένοι πλησίασαν να τοποθετήσουν τα πρώτα στολίδια. Στην αρχή οι πιο θαρραλέοι μετά ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Στο στολισμό του δέντρου βοήθησαν οι προπονητές τους καθώς και γονείς. Το Αστέρι στο τέλος το τοποθέτησε συμβολικά ο Πρόεδρος του Αστέρα Κώστας Παπαδάκος, περνώντας και το μήνυμα ότι επιθυμεί να δει τον Αστέρα ξανά στην κορυφή.  Όταν ολοκληρώθηκε ο στολισμός ήταν η ώρα να παραλάβουν οι μικροί αθλητές τα δώρα τους. Πρώτοι παρέλαβαν τα δώρα τους οι μικρότεροι  και στην συνέχεια οι μεγαλύτεροι.

Τα παιδιά δεν ήταν παρά ενθουσιασμένα και έπαιζαν ασταμάτητα με τα μπαλόνια και τα παιχνίδια τους.

Το παρόν έδωσαν και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως ο γενικός Διευθυντής κ. Νικολάκος,  ο Αντιπρόεδρος Σάκης Κότσιφας και ο Γραμματέας Ιωάννης Δημητρακόπουλος.

Οι γονείς ενθουσιάστηκαν με αυτή την κίνηση του νέου Προέδρου και έδιναν συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Η νέα διοίκηση έχει φέρει ήδη την αλλαγή καθώς φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις και έχει στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον Αστέρα.

Δείτε το βίντεο με στιμιότυπα απο την γιορτή:

Φωτογραφίες, Ρεπορτάζ και Βίντεο για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00