Αρχική » Ν. Κοροβέσης: «Πολύχρωμο πολιτισμικό πάρτι με τον μοναδικό Κωστή Μαραβέγια»

Μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία του Πύργου την Πέμπτη το βράδυ από την «Φλόγα Πολιτισμού» της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας με ελεύθερη είσοδο

 Ένα από τα ωραιότερα πάρτι του καλοκαιριού και με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά για να μας διασκεδάζει, θα μας χαρίσει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Πύργου ο Κωστής Μαραβέγιας. Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό. Την συναυλία διοργανώνει ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η εμφάνιση του αγαπημένου καλλιτέχνη εντάσσεται στο πρόγραμμα «Φλόγα Πολιτισμού 2023» με ελεύθερη όπως πάντα είσοδο για τον κόσμο. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και απολαμβάνει τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Όσοι έχουμε ζήσει συναυλία του, ανυπομονούμε για την επόμενη και στην προκειμένη περίπτωση ανυπομονούμε για την εμφάνισή του στον Πύργο. Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερα αληθινές μουσικές γιορτές που μας παρασύρουν, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας. Ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι από την Ιταλία με ένα είδος μουσικής που συνδυάζει μεσογειακά και βαλκανικά στοιχεία, πολύχρωμες ρυθμίσεις και Τζαζ και Μπόσα νόβα επιρροές. Στην Ελλάδα ξεκίνησε ως σόλο καλλιτέχνης το 2001, παρουσιάζοντας την πρώτη του δισκογραφική δουλειά το 2003 ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το οδικό ταξίδι σε πόλεις της Μεσογείου με τον καλλιτέχνη να ανταλλάσσει ιδέες και ήχους με ντόπιους μουσικούς σε μια παραγωγή του κρατικού καναλιού. Αυτό που τον χαρακτηρίζει σαν καλλιτέχνη είναι οι συναυλίες του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που πάντα είναι sold out και φημίζονται για την ζωντάνια τους και το κέφι τους. Ορμώμενος από το στούντιο με το τραγούδι «ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ», αλλά και το νέο του album, με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, μας καλεί να γίνουμε όλοι μέρος μιας συναυλίας-γιορτής γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης καλεί τους Ηλείους να γίνουμε όλοι ξανά μια μεγάλη παρέα, να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι! « Η Φλόγα Πολιτισμού 2023, την Πέμπτη το βράδυ έχει καλεσμένο τον Κωστή Μαραβέγια, ένα μοναδικό συνθέτη , στιχουργό και ερμηνευτή ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στο ελληνικό μουσικό κοινό αλλά και όλης της Ευρώπης και προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν να διασκεδάσουν σε ένα μεγάλο πάρτι με πολύχρωμες μουσικές. Για μια ακόμα φορά, επιλέξαμε να διοργανώσουμε την συναυλία στην καρδιά της πόλης του Πύργου, με στόχο να ζωντανέψουμε την αγορά, τα καφέ και τα καταστήματα εστίασης, στηρίζοντας πέρα από την ψυχαγωγία του κόσμου την τοπική οικονομία όπως κάνουμε πάντα. Είστε όλοι καλεσμένοι μας!»

 Μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Demian Gomez (drums και κρουστά), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00