Ν. Κοροβέσης: «Οφείλουμε να σεβαστούμε και να υπηρετήσουμε τις εντολές του ηλειακού λαού»

Η διεξαγωγή του β’ γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών σε όλη την χώρα, ολοκλήρωσε μια μακρά προεκλογική περίοδο, στην οποία αποτυπώθηκε πιο έντονα από ποτέ η αυξανόμενη ανάγκη σύμπνοιας και ενότητας μεταξύ των δημοτικών και περιφερειακών αρχών αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη της περιοχής και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.
Η αυτοδιοίκηση αποτελεί των κατεξοχήν χώρο της σύνθεσης και της συνεργασίας και η παρούσα χρονική συγκυρία απαιτεί από όλους εγρήγορση, ομόνοια και προσήλωση στον στόχο προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.
Προσωπικά, θέλω να συγχαρώ τους δημάρχους της Ηλείας εξελέγησαν ή επανεξελέγησαν στους επτά δήμους του νομού και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο απαιτητικό έργο που αναλαμβάνουν. Παράλληλα, εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία και στους εκλεγέντες Δημοτικούς, Τοπικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους και δεσμεύομαι να είμαι δίπλα τους προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην κοινή προσπάθειά για την ευημερία και την προκοπή του τόπου.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και σε όλους εκείνους τους υποψηφίους που ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν έκαναν εκπτώσεις ήθους και αξιοπρέπειας στον προεκλογικό τους αγώνα.
Τα ζητήματα της Ηλείας δεν έχουν ούτε χρώμα, ούτε κόμμα. Το μήνυμα και η εντολή των Ηλείων πολιτών είναι ξεκάθαρα. Είναι μήνυμα και εντολή έργου και αποτελέσματος, συντονισμού και συνένωσης των δυνάμεών μας για το καλό του τόπου μας. Και αυτό το μήνυμα οφείλουμε να το σεβαστούμε και να το υπηρετήσουμε.

Related posts

Υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού

Συνεργασία Δήμου-ΕΡΤ για την ανάδειξη του Δήμου Πύργου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας το 4ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Ηλείας που διοργανώνει το τοπικό παράρτημα της Ελληνική Μαθηματικής Εταιρείας