Αρχική » Ν. Κοροβέσης: «Μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη»

Ν. Κοροβέσης: «Μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη»

από Maria Petroutsa

Με αφορμή την τελετή παράδοσης – παραλαβής που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 8/1/2024 στις 11:00 π.μ. και την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, ο Νίκος Κοροβέσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου και τους χιλιάδες Ηλείους για την στήριξη και την αγάπη τους.

Η θέση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας με γεμίζει με τιμή και υπερηφάνεια αλλά και με χρέος και ευθύνη, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των πολιτών και να δικαιώσω τον περιφερειάρχη μας για την επιλογή του.

Με παρακαταθήκη, το εξαιρετικό έργο του προκατόχου μου, Βασίλη Γιαννόπουλου και με ακόμα περισσότερο πάθος και όρεξη για δουλειά, θα βάλω τα δυνατά μου για να παραμείνει η Ηλεία μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Την προηγούμενη τετραετία μπήκαν οι βάσεις. Η ερχόμενη πενταετία όμως είναι γεμάτη νέες προκλήσεις και στοιχήματα και προκειμένου όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, ο μόνος δρόμος είναι αυτός της σύγκλισης και της συνεργασίας.

Η πόρτα μου – όπως πάντα – θα είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες, προκειμένου μαζί και μακριά από μικροπολιτικές και  ιδιοτελή συμφέροντα, να χαράξουμε τη νέα στρατηγική πορεία έχοντας στο επίκεντρο την Ηλεία και τους ανθρώπους της.

Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στους άξιους συναδέλφους μου, αντιπεριφερειάρχες για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν. Το έργο και η σκληρή τους δουλειά αναγνωρίστηκε. Η διάθεση για συνεργασία από την πλευρά μου, αυτονόητη και αναγκαία.

Η Ηλεία έχει φωνή. Στόχος μας να την δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00