Αρχική » Ν. Κοροβέσης: Η Περιφέρεια στηρίζει τον αθλητισμό, την εθελοντική προσφορά και την αλληλεγγύη

Ν. Κοροβέσης: Η Περιφέρεια στηρίζει τον αθλητισμό, την εθελοντική προσφορά και την αλληλεγγύη

από Maria Petroutsa

Μεγάλες στιγμές στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο των βετεράνων ποδοσφαιριστών στο δημοτικό στάδιο Πύργου

Με επιτυχία και με την παρουσία και με την ενεργή και θερμή συμμετοχή 1000 περίπου θεατών, πραγματοποιήθηκε το βραδάκι της Δευτέρας, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Θανάση (Νάκου) Μουγκού, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πύργου.
Μια πολύ ωραία διοργάνωση όπου όλος αυτός ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιρικό αγώνα, να γνωρίσει από κοντά δημοφιλείς ποδοσφαιριστές που τα ονόματά τους γράφτηκαν στις χρυσές σελίδες του αθλητισμού και παράλληλα να προσφέρει με την συμμετοχή του σε αυτήν την πρωτοβουλία για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού, μια κίνηση αλληλεγγύης και εθελοντισμού από τον Σύλλογο Βετεράνων της ομάδας.

“Αντίπαλοι” στο δημοτικό στάδιο Πύργου, ήταν οι Επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από το Νομό Ηλείας και οι Έλληνες Legends, που κάποιοι εξ αυτών έχουν στεφθεί και πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Κώστας Κατσουράνης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Σωτήρης Κυριάκος, Λουκάς Βύντρα, κ.α.
Στον αγώνα παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης που στήριξε και προσωπικά την διοργάνωση και βοήθησε στην υλοποίησή της, συνομίλησε με τους παίχτες και προσέφερε ανθοδέσμη στους διεθνείς ποδοσφαιριστές και το τιμώμενο πρόσωπο του Νάκο Μουγγό, μαζί με τους συναδέλφους του Αντιπεριφερειάρχης Δ. Νικολακόπουλο και Θ. Βασιλόπουλο.
Ο κ. Κοροβέσης σε δήλωσή του τόνισε ότι “ είμαστε εδώ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι εδώ, στηρίζουμε τον αθλητισμό και κάθε αθλητική δραστηριότητα στο νομό μας, ενώ η πρωτοβουλία αυτή στην προκειμένη περίπτωση έχει διπλή αξία γιατί έγινε για καλό σκοπό, ήταν μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και ευχαριστούμε όλον αυτόν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε για να στηρίξουμε έναν βετεράνο Ηλείο ποδοσφαιριστή. Πάνω απ΄ όλα η ανθρωπιά”!! Να σημειώσουμε δε, ότι όλοι οι συμμετέχοντες για την υλοποίηση του ποδοσφαιρικού αγώνα, ποδοσφαιριστές και παράγοντες, συμμετείχαν εθελοντικά στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα”!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00