Αρχική » Νύχτες Μαγείας με τον Πάνο Τσακουλογιαννόπουλο στο Retro Café ( Video)

Νύχτες Μαγείας με τον Πάνο Τσακουλογιαννόπουλο στο Retro Café ( Video)

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 8 Ιουλίου έγινε η μεγάλη μάχη των φεστιβάλ σχεδόν σε όλη την Ηλεία. Ήταν δύσκολο να επιλέξεις που πραγματικά θες να πας . Όλα τα φεστιβάλ είχαν να παρουσιάσουν κάτι μοναδικό. Παρόλα αυτά το Retro Café ετοίμασε άλλο ένα επετειακό live έκπληξη για τα 30 χρόνια της επιχείρησης.

Όσοι παρέμειναν στην πόλη της Αμαλιάδας ή όσοι γύρισαν νωρίς από κάποιο φεστιβάλ έιχαν την τύχη να ολοκληρώσουν την βραδιά τους με τον μοναδικό ήχο από το σαξόφωνο του Πάνου Τσακουλογιαννόπουλου.

Πραγματικά ο Πάνος δημιούργησε μια νύχτα μαγείας για τους θαμώνες του Retro Café καθώς ο ήχος του σαξοφώνου μέσα στο ζεστό καλοκαιρινό βράδυ σε ταξίδευε σε άλλες εποχές, σε παλιά γνώριμα συναισθήματα. Υπήρχε ένας διάχυτος ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα που άγγιζε ακόμα και τον πιο δύσπιστο.

Ο Πάνος Τσακουλογιαννόπουλος είναι διπλωματούχος  Σαξοφώνου και Ανωτέρων Θεωρητικών. Εκτός από τις κλασσικές σπουδές έχει μαθητεύσει για αρκετά χρόνια με τον David Lynch στην Jazz και μοντέρνα μουσική. Έχει εργαστεί ως μουσικός σε ξενοδοχεία και κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα και στην επαρχία. Η έδρα του είναι η Αμαλιάδα όπου έχει την ευθύνη του Πολύτεχνου Ωδείου. Ανάμεσα στο κοινό υπήρχαν και μαθητές του που ήρθαν με υπερηφάνεια να απολαύσουν τον δάσκαλο τους εν δράση. Ο Πάνος εργάζεται μόνος ως σαξοφωνίστας συνοδευόμενος από backing tracks.

Μας εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του από Billie Holiday στο All of me και το Summertime καθώς και το Nature Boy από Nat King Cole.

Οι θαμώνες είχαν γεμίσει το μαγαζί στον εξωτερικό του χώρο και μέσα παρέμειναν οι φανατικοί θαυμαστές.

Ο ιδιοκτήτης του Retro  Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος ιδιαίτερα χαρούμενος βρήκε την ευκαιρία να ποζάρει στο φακό του Μαντάτο με το προσωπικό του, αλλά και να πάρει feedback από τους πελάτες του για την εξέλιξη της βραδιάς.

Φυσικά μετά το τέλος του live δεν έλειψε το οικογενειακό πορτραίτο με τον Πάνο και το προσωπικό του Retro . Οι θαμώνες επίσης έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Ζαφείρη που τους χάρισε άλλη μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία  αυτό το ζεστό καλοκαιρινό βράδυ.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την βραδιά :

Φωτογραφίες , Ρεπορτάζ και Βίντεο για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00